Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

miska obed bol skoro 0 takze ta cokoladka mohla byt ako obed, alebo si to predstav tak, ze si nemal bebe a cokoladku, ale mala si keksik v cokoladovej poleve.

minetka

Miška, neviem,kto ti napísal takú blbosť!!! Vôbec si toho nezjedla veľa,ja som raňajkovala veľkú misku cerálií čokoládových,s medom a mliekom, na desiatu tyčinku C*inniMinis,a na obed veľký vyprážaný syr so zemiakmi,a večer budem normáln ejesť, nejaké palacinky,alebo tak!! Miška, nepapaáš veľa,to sa ti iba zdá, lebo nemáš odhad..ver mi,zlatko..
Billi,som ešte v práci ,až do 16.00.-(( Ty už máš víkend, potvorka,že??:-)

mis.

Dee, už som jej napísala dlhý román...a dostala som odpoveď asi 5timi vetami, na úvod som napísala, že si neprajem, aby môj list bol zverejnený, takže to bolo také osobnejšie...jediné čo napísala bolo, že jej to rvalo srdce...a vieš čo? Mne nič neporadila! Absolutne nič. Skôr by som povedala, že ma odpísala, akoby som bola beznádejná...že jej to je celé lúto..to bol celý odkaz na môj dlhý román..

Arweena

miška, ta osoba, čo ti napisala ten mail, ta len chce provokovat a ničit..asi sama lieta v anorexii a zavidi ti, ze si si dala niečo dobreho na jedenie

billušinka

Arweena: nechodim sem len tak...neviem vadim tu?
minetka: fajn mozes napisat tesim sa:)
este si v praci? ci uz doma?:-)

betka20

som tak povediac vyliecena bulimicka.Lenze myslienky su coraz horsie.pridem ku zrkadlu a zacnem si nadavat ale hnusne.Zistili mi uz HP(helikobakter pylori)Nemozem jest vela veci ale aj napriek tomu ich jem.A potom vecer sa svijam od bolesti a lutujem ze som si to vtedy dala.Ale ja neviem ako si mam povedat dost.

mis.

Timka, prišiel mi mail od jednej dotyčnej osoby, ktorá to tu číta, a nezabudla poznamenať, že som toho fakt pojedla dosť...Je to veľa, ja to viem...Nikdy by som takéto veci nepojedla!!- pri A. Lenže bolo mi to jedno, či je to tučné, také, onaké..:( Ževraj raňajky boli akurát- ten makový koláčik a jeden celozrnný kroisant. Lenže potom som išla po hodine do obchodu a kúpila som si ešte tie 50g bebe a tú malú nugátku. A to som ževraj nemala. Ja viem, že som to nemala, ale toto už bola B, nie ja! Teraz by som si mohla povedať, že bebe boli dajme tomu desiata, ale čo tá čokoládka? To už prevyšuje...a po 13h som mala trošku zemiakového prívarku, pár malých lyžičiek...žalúdok furt plný...a keď myslím na kalórie, je mi zle:( Nič zdravé som dnes nezjedla. A tak sa snažím jedávať len ovocie, zeleninu, jogurty...vyznamenala som sa...