Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

iriska, moc to sem písať nechcem...ale je to asi takto...buď nejem nič, alebo jem za deň len ovocie a zeleninu, alebo jem všetko, t. j., že ráno normálne, lenže prídem z práce a chytí ma to "nutkanie" jesť...aj keď nemám napr. hlad...Preháňadlá nonstop- teda včera nie, a dnes tiež nie, lebo žiadne už nemám....ale povedala by som, že bulímia ako vyšitá..dnes som nebola ani v práci, od rána som jedla:( Najhoršie na tom všetkom sú "zlé" myšlienky:(

iris.

mne tak celkom v norme. Ja tiez dost papam, az 6x denne, co nie je moj system. asi je to aj pocasim...neviem.nevadi,napis,ked budes stihat.necitala som vsetko,jes moc a zvracias, alebo ako je to?

mis.

Jéj, ajoj, irisenka moja. Asi mi čítaš myšlienky, práve som jej poslala mailík. Lenže ja potrebujem osobné stretnutia, teraz je to naozaj veľmi akútne..A k tej psychiatričke- nie, veď vieš, čo sa vtedy odohralo:(...Dnes som čítala mailík od teba, prepáč, že furt neodpisujem, naozaj som v tomto nezmar:((( Ako sa darí Tebe?

iris.

mishonka, ahooj
babenky, ahoojte!!
moja a ta psychiatricka by nepomohla,co si u nej raz bola? citala som na uzkosti,ze si nezohnala psycholku. pisala si mail tvojej psych.kamaratke?

timka

inak misi mozno keby sme si vecer naplanovali a napisali prichystali do krabiciek 5 porcii jedal, a zjedli ich. mozno by sme nemali zachvaty zravky, lebo by sme vedeli, ze za 3 hodiny na mna caka dalsia krabice. ja ked som musela jest v nemocnici, nechutilo mi, nevladala som a nedojedala aby som vladala o 2 hodiny znova. ale to som nemala taky roztahany zaludok. ale ty ho nemas, u teba by to mohlo fungovat. ale do tych krabic by sme si mali davat normalne jedlo, nie zdrave extra fat freee, bez cukru, dietne zeleninovo ovocne veci.

timka

viete comu som sa raz smiala. asi tak pred 2 rokmi som pozerala doma s markizou a bola tam DR. D.. z BA a doniesla si tam jednu "vyliecenu ppp" a hovorili tam o Blave ako o niecom extra ucinnom a ta baba ti tam trepla, že DR:D je mila a bola ako ich mama atd.... keci. ja ked som bola v BA tak som s tou Dr. stretla pri prijme a za 2 mesice sa prisla na nas dokopy asi 5 krat pozret a povedala ze musime jest. BA je vykrm a nie tie pekne reci, co o liecbe tam pisu.

minetka

Prečo iba moje príspevky hádže toľkokrát??? :-))
Ja idem tiež na hodinku niečo vybaviť...Miška, nechci sa naučiť vracať, je to hrozný pcoit, ver mi...inak, precod z A do B je podľa mňa bežný, lebo telo si žiada svoje...takže ťa donúti najesť sa,a kedže si predtým hladovala, núti ťa papať viac,aby si urobilo zádsoby...preto je lepšie jesť pravidelne a častejšie, v menších porciách.../ja som tá pravá na dávanie rád:-) /
Tak zatiaľ, kočky,pa