Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

betka20

mishka ja viem ja som tym vyliecena myslela ze nevraciam ale tie prehanadla ste ma presvedcili ked si mi povedala ze iba stratim vodu tak som to nechala.

mis.

Timka, si zlatá...len keby som to jedlo mala rozdelené, ale ja som to zožrala od 8h do 13:30:( To ma na tom hnevá...A včera som bola sama doma...fakt som sa cítila ako bulimička..doslova som zožrala 2 jogurty naraz- nízkotučné- na obed..ale žrala, nejedla....bolo to strašné...úplne ma to ovláda...nikdy to takéto nebolo...

timka

minet: asi preto ti to sem furt duplovane hadze, lebo ked si aktualizujes, davas opakovat. daj tam storno, alebo potom ako odosles svoj prispevok tak sa vrat do zoznamu tem a znova si ju otvor. je to otrava, ale inak to nejde asi

billušinka

minetka: no asi tak:-) ale odbocim od temy...ale ty si tu najzlatsi cloviecik ma tu moc nemaju rady to sa sem clovek musi podkopat...ale co mam kazdemu na nos kvackat aj tak moje problemy!?

mis.

Arwi, tá osoba, ktorá mi to napísala má bulímiu...A tiež neviem, na čo sem Bill. chodí...Ja keď som bola zdravá, ani vo sne by ma nenapadlo ísť na nejaké fórum, písať do témy, ktorá sa ma netýka....akoby sa chcela "priučiť"..neviem..
Betka, že vyliečená bulimička..prepáč, ale chce sa mi smiať. Pred pár dňami si tu založila miestnosť o preháňadlách, koľko stoja, či sa nimi chudne, ako fungujú atď. Prepáč, ale ty vyliečení rozhodne nie si...A za mesiac sa to ani nedá!

timka

a misi na lieceni by si musela jest minimalne 2,5 nasobok. takze pianko, klidek.
niekede na sportujeme alebo take nieco som citala, ze sa treba obcas pocas zdravej stravy prejest, ze vraj to este viac nakopne metabolizmus. no neviem, radsej by som to neskusala naschval, keby som vedela pekne papat.

minetka

Joj Billi,počkaj,až budeš chodiť do práe,ako sa budeš chcieť vrátiť do školičky.-))) Hoci, ja by som sa vrátila iba ak na vysokú:-))

minetka

Miška, neviem,kto ti napísal takú blbosť!!! Vôbec si toho nezjedla veľa,ja som raňajkovala veľkú misku cerálií čokoládových,s medom a mliekom, na desiatu tyčinku C*inniMinis,a na obed veľký vyprážaný syr so zemiakmi,a večer budem normáln ejesť, nejaké palacinky,alebo tak!! Miška, nepapaáš veľa,to sa ti iba zdá, lebo nemáš odhad..ver mi,zlatko..
Billi,som ešte v práci ,až do 16.00.-(( Ty už máš víkend, potvorka,že??:-)

billušinka

minetka: jasan ja uz pol tretej skoncila a uz jupi na vicken:DDD juj to jedine ma bavi na tej skole...ale ja uz by radsej do prace:)

billušinka

arweena: ved prave preto som prisla sa opytat a tak..ale noo..stretavam tu roznych ludi.
minetka: diky ale uz som nevedala co pisat:DDD...aaaa neber to tak vazne ako niektory potom som fakt za debila:)