Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

billušinka

minetka: no ja by som asi nezvladla...ehmm a ja by som chcela byt herecka ale v divadle vies bavit ludi a tak a to s tou manzelkou aj to:) a ozaj k tomu jedlu..jedla som kexik:)

minetka

Neboj, Billi,ja ťa nebudem poučovať, sama viem, že ked máš problém s ppp,nemá to zmysel...ale bolo by dobré povedať o tom mamke,prípadne to riešiť s lekárkou, aby sa to podchytilo včas...nechceš si predsa zničiť život v takom mladučkom veku,že??O toľko krásnych vecí by si prišla...zlatko, treba s tým niečo robiť,a to nie je prednáška,ale fakt:-)

alpa

Ahoj Dee, to som ja hovorila o abstinujucej bulimicke. Porovnavala som to s alkoholizmom ako isty druh zavislosti na prejedavani a vracani....

mis.

Minetka, ste zlaté, vážim si toho, že ma chcete ukludniť, ale moje telo si začalo všetko, úplne všetko ukladať...možno je to akurát, trošku viac než normál., ale keďže som mala A, telo si bere každý gram....a som z toho psychicky v ....

minetka

No Billi, až také ťažké to zasa nebolo..niektoré skúšky boli ťažké, ale inak sa to dalo zvládnuť.-)
čím ccheš byť Ty? Teda,okrem Billovej manželky:-))

billušinka

minetka: no oki ale ja viem ... pravidelne? no od vcera nejedla...ale nehnevaj sa lebo sa budem citit ako ked mi mama robi prednasky...

mis.

Od rána, ako som sa nažrala, sedím na zadku!!! Všetko sa mi to zas uložilo do tukov. Potom neviem, prečo celé dni plačem, ako som pribrala...

minetka

Miška,ale tvoje telo spaľuje,aj ked nemáš pohyb,ver mi!!! Ved aj v spánku sa toho dosť veľa spáli, je to vedecky dokázané...a poznám to aj podľa seba...naozaj sa nemáš čoho báť,moja