Billi, spapaj niečo zdravšie,výdatnejšie,mojko,nechci dopadnúť ako my...ver mi,že by sme sa oveľa radšej vrátli z tej cesty späť...a mamke by si to mala povedať, pomôže ti, uvidíš...
Miška, timka má pravdu, telo spaľuje stále,ved tvoje bunky pracujú,fungujú, z toho ,čo si zjedla,sa neuloží nič,ved to je málo aj na riadne fungovanie organizmu..
Timka, do obchodu som išla 3minuty tam, 3minuty späť, na wécku som bola raz, pretože nepijem:( Keď žerem, tak nepijem, to sa mi to brucha už nezmestí:( Tiež som bola závislá na cvičení. Viem, že nemôžem stále cvičiť, ale ja teraz nerobím posledné mesiace fakt nič. 30min. do roboty, 30min. z roboty a to je všetko....celý môj pohyb..furt som unavená...furt..a nič ani nerobím....a k tomu žerem..
miska, ale nomozes sa furt hybat a cvicit. to som mala aj ja. uz to boli obscesie z pohybu, proste som musela spalovat. ak ked som nic nejedla, aj vtedy. a napriklad neraz zmurkas, byje ti srdce, rastu vlasy, hybes misou a tukas tu a obcas zajdes na wc a tak. a do roboty chodis ako. svetelnym prenosom? aj to je pohyb a bola si aj v obchode dnes. takze nestresuj. ja som dosla do roboty a odvtedy som spravila dokopy 10 krokov, inak sa posuvam horedolu na stolicke. a domov by som bola najradsej keby sa niekto nasiel a zobral autom, aby som nemusela moknut a mrznut.