Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Billi, spapaj niečo zdravšie,výdatnejšie,mojko,nechci dopadnúť ako my...ver mi,že by sme sa oveľa radšej vrátli z tej cesty späť...a mamke by si to mala povedať, pomôže ti, uvidíš...
Miška, timka má pravdu, telo spaľuje stále,ved tvoje bunky pracujú,fungujú, z toho ,čo si zjedla,sa neuloží nič,ved to je málo aj na riadne fungovanie organizmu..

mis.

Timka, do obchodu som išla 3minuty tam, 3minuty späť, na wécku som bola raz, pretože nepijem:( Keď žerem, tak nepijem, to sa mi to brucha už nezmestí:( Tiež som bola závislá na cvičení. Viem, že nemôžem stále cvičiť, ale ja teraz nerobím posledné mesiace fakt nič. 30min. do roboty, 30min. z roboty a to je všetko....celý môj pohyb..furt som unavená...furt..a nič ani nerobím....a k tomu žerem..

timka

miska, ale nomozes sa furt hybat a cvicit. to som mala aj ja. uz to boli obscesie z pohybu, proste som musela spalovat. ak ked som nic nejedla, aj vtedy. a napriklad neraz zmurkas, byje ti srdce, rastu vlasy, hybes misou a tukas tu a obcas zajdes na wc a tak. a do roboty chodis ako. svetelnym prenosom? aj to je pohyb a bola si aj v obchode dnes. takze nestresuj. ja som dosla do roboty a odvtedy som spravila dokopy 10 krokov, inak sa posuvam horedolu na stolicke. a domov by som bola najradsej keby sa niekto nasiel a zobral autom, aby som nemusela moknut a mrznut.

minetka

Joj Billi,počkaj,až budeš chodiť do práe,ako sa budeš chcieť vrátiť do školičky.-))) Hoci, ja by som sa vrátila iba ak na vysokú:-))