Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Timka, centimeter som pribrala všade. A voda asi nie, myslím, že z preháňadiel nie, pretože fakt veľa jem, fakt je to B, sú to tuky z keksov!..a máš pravdu, zas ma láka nejesť nič a schudnúť to....je to stále dokolečka, stále:(..
Babky, aj ja idem off, prídem neskôr...už ma tlačí zadok, stráááášne, už neviem, ako si mám sadnúť.....Timka, my sa tu cez víkend neuvidíme, tak sa držkaj a pekne papaj!!!

alpa

Však prave. Dnes som ledva prezila den, musela som rano íst na kurz..A este večer chcem íst žit, nemôžem byt doma lebo potom robím hluposti, tak stale niečo vymyslam...ale uz dlho som sa neopila..... Ty sa mas fajn Arwi? Alebo vsetko postarom

timka

za 20 minut aj ja padam z roboty von do zimi a dazda. zajtra tu chvilu budem a pak az v pondelok. dufam ze vas stihnem docitat, ked ste sa takto rozkecali.

timka

a misi. zakladom kazdej diety teda chudnutia je PRAVIDELNY PITNY REZIM. bez toho moze clovek aj hladovat ale neschudne. treba pit a kila sa odplavuju. k stihlosti sa treba prejest a prepit. nezabudni.

Arweena

miška a taka sprosta otazka, chodis teraz normalne na velku potrebu?ja nikedy po tom vazim aj o pol kila menej:)fakt polka môze byt len voda, ked si tu pisala, ze si opuchnuta

billušinka

minetka: achooooooooooooooj
neboj najem sa ale o tom z mamou este porozmyslam...
idem off tiez vsetci ahojte !

timka

miska, uz ked si zacala, neprestavaj. lebo by si si spravila este väcsie jojo. aj ja uz musim raz zacat a neprestat, lebo potom mi lietaju kilo hore. priberiem, zlakenm sa prestanem jest, ale neschudnem a potom ked znova chcem zacat norm. jest zas len +, atd.
misi a pribera cm alebo len vahu, lebo tolko tuku si ani nezjedla, kolko by si mala pribrat. takze to je len voda. a to kvli tym sprostym prehanadlam. a este jedlo v crievku Nemôze byť?

Arweena

alpi ja viem, čo robi alkohol na lačno:)mne stačia aj 2-4 deci a som vtedy ako doga:)si si musela riaden bordel v zaludku narobit moja