Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

miši sa mas, ze uz mas po tom:)ja mam taky hrozny predmestruac.syndrom 2 tyzdne pred tym, ze uz z toho saliem..to uz aj môj drahy vidi, ze mam dostat:)ked mam zrazu balony:))

alpa

Cau Arweena, vcera so sa príserne opila v jednom pube. Cely den som zjedla iba jeden salat a potom som vypila vyse litra vina. Myslela som si ze obratim kopyta, ani rozpravat som nevedela. Doma som ovr...cely zachod. A to som nechcela vôbec vracat, mala som točaky:-(

minetka

Babenky, končím, idem o chíľku domov,ale už teraz mám fóbiu z toho čítania v pondelok,čo tu popíšete, zasa nebudem stíhať prácu,lebo budem čítať:-)))
Kočky, tak vám želám pekný víkned, Billi,ty skús papať normálne,a mala by si o tom povedať mamke,ok?
Budem na vás na všetky myslieť, aj priateľovi stále rozprávam,ako trávim dni v práci:_)) sa mi už smeje, že sdom závisláčka:-)
Tak idem, majte sa a držím palce,aby víkend dopadol fajn...ja by som mala mať program, tak dúfam, že to zvládnem v pohode..papa

billušinka

minetka: no ved ja daco zjem to ma zas ocino kontroluje...on rad papá:) az privelmi..mozno toho sa bojim tej dedicnosti...

mis.

minetka, ako vám to mám dokázať, že moje telo si to proste uloží? Ja chápem, že telo furt pracuje atď, ale...

Arweena

timka:)) skoro si ma odhalila..umyvala som riady, čo strasili v kuchyni od rana..najradsej by som spravila dalši nalet, nemala som radsej nič kupit...a mam dostat tie sproste kramy, to je peklo pred tym..take chute a vznasam sa ako balon:)