Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

Dee, pane bože, prečo mi stále nikto neverí, že som pribrala aj tuky??? Baby, ja som fakt jedávala len jednu zeleninu denne, nemôžete mi tu tvrdiť, že sa mi ukladá voda, keď som z A prešla do B. Už to prosím pochopte:(
Dee, a k tej psychologičke až 15. mája, to už budem po smrti, ak nenájdem niekoho skôr. Ale dnes navečer budem jednej ešte volať, budem si musieť platiť cestu 400Sk, nemám na to, ale nič sa nedá robiť...:( Tam ten termín bude možný snáď aj na budúci týždeň..

Dee

miska ale ty nie si opuchnuta z tukov, ale sa ta drzi voda. Hovori z teba ppp. Na kedy si niekam k psychologovi objednana, alebo este hladas?

alpa

Viem Arwi., citala som to. Ja to tiež robím a skoro kazdy den si nakupujem kopec sladkostí až sa v obchode hambím pred predavackami...poznam to... Chodím na kozmetiku, lebo ma nebaví robit to co som vystudovala. Mam vztah ku krase a chcela by som aj podnikat neskor:-)

mis.

Timka, keď jem len zeleninu, ovocie, tak vypijem za deň možno ten 1,5l. Ale keď jem normálne jedlá, nevypijem ani pol litra:(

mis.

Arwi, bez preháňadiel som nebola na wc od 1.1. Nevydržím ani 2 dni bez toho, aby som si ich nedala...V črevách nič nemám- teraz hej, keďže preháňadlá nemám...a opuchnutá som:(

Arweena

alpi na aky kurz chodis?hm aj ja by som sa sla bavit, ale ten môj domased dosiel domov z prace a siel spat:(
Dnes som to dobre posrala, vyrabovala som chladničku a...