Ahojte, som ďaľšia z vás-nás bulimičiek... Už si ani nepamätám, ako to všetko začalo, ale trvá to už roky. Môj deň vypadá asi takto: na raňajky káva s nejakým ovocím (to ma aspoň "preženie"), na obed si dám buď cestoviny alebo ryžu natural so zeleninou a uvarenou sójou a večer zase ovocie-jablko, hrozno. Takže vlastne zdravá strava, aspoň tak sa snažím zdravo stravovať. Ale celý deň viem, že večer sa najem do prasknutia a to potom pôjde von... Meriam 169 cm a vážim 478 kg a takto si vlastne udržujem váhu, nechcem pribrať ani kilo, páčim sa sama sebe, ale i moje okolie ma obdivuje že mám super postavičku. Ale viete čo je sranda-že keď vidím dievčatá s normálnou váhou (tým myslím pri mojej výške tak okolo 58 kg) tak sa mi to páči a zdá sa mi že oni sú tie pekné chudé a nie ja!!! Viem, že s pár kilami navyše by som bola väčšia kočka, ale tu ide o tú chudosť a nie krásu. Rozumiete mi? A k tomu mi tá chudosť zvyšuje sebavedomie, vám nie? Viete, keď vás iné kočky obdivujú-"bože ako môže byť taká chudá?" VŠETKO JE TO V MOJEJ HLAVE !!!!! To je taká pos...ná doba. Mali naše babičky bulímiu?-myslím že nie! Ja si vlastne stále myslím, že keby chcem tak sa z toho dostanem-ale to si vraví každý závislák. Jedlo je horšie ako droga-lebo jesť sa musí, bez jedla sa nedá žiť, ale s ním sa žije veľmi ťažko. Feťák si drogu nedá a prežije to, ale keď sa človek nenaje-tak to neprežije. Ale KOĽKO JEDLA JE DOSŤ ?!?!?!?!?!!!!!