Bulímia,anorexia

el.vi

milly,
hlavne si nič nevyčítaj! Ty si predsa nezlyhala...proste si sa len prejedla, možno tak ako včera, pred včerom...na tom nič nieje, a keď už sa tak stalo, výčitky to nespravia...
Ty si písala o tých hormónoch? Pred rokom som nejaké tiež brala no a od vtedy som to nezhodila...

marylynn

Kazdy z vas kto bojujete s bulimiou alebo anorexiou vyhladajte odbornu pomoc len tak sa zbavite tychto chorob. Su to choroby ako kazde ine. Urcite sa to nepokusajte vyriesit sami.

jedna z vas!!(millly)

Zase som zlyhala.Cely den sa snazim a teraz na vecer,hned ako sa zotmelo,to na man prislo a prejedla som sa.Som z toho uz strasne hotova.

jedna z vas!!(millly)

Zuju:aj mne by pomohol taky kontakt na niekoho v Bratislavea aj nejake tie pocity a zazitky s tym terapeutom.Vopred dakujem.

anonym_1580

nemam ani mulimiu ani anorexiu.mam len 4o kg a vysku166cm.snazim sa pribrat uz 4 roky. problem je v tom ze niesom v psychyckej pohode a nemam dostatok pohybu aby som mohly vyhladnut.niekto pri problemoch pribera a niekomu zase nechuti jest.vsetko je len otazka psychyky.preto nebojuj s bulimiou ale zo svojimi pocitmi.drzim palce

zuju

Kika: Najvacsieho odbornika najdes v nemocnici v Blave a v Pezinku, kontakt mam ked chces, ale stejne vsetko ostava na tebe

Kika

Ahojte babenky,som rada ze som nasla takuto diskusiu, lebo mam taky isty problem. Som bulimicka uz asi 6 rokov. Chcem z toho von, no samej sa mi nedari. Neviete mi povedat meno/kontakt na nejakeho lekara/psychologa/terapeuta, s ktorym mate skusenosti a ktory by mi mohol pomoct? Vopred Vam moc dakujem.

Sika

Ahojte.Som mlada zena,mnohi vravia,ze vraj pekna,inteligentna,ale chuda.Ano.To som.Chcem sa vyliecit,no je o tazke.Niekedy si myslim,ze z rakoviny sa clovek moze dostat skor a ze to nie je az take tazke...Toto je horsie ako smrt.Som vychudnuta tym,ze cez den nic nejem,obmedzujem aj tekutiny,lebo sa to hned odrazi na vahe niekolkymi gramami navyse.Ved je to chore.Chodim aj na terapiu,rozpravam sa s terapeutkou,vsetko chapem,viem,co mam,musim,mala by som,no nejde to.Potom su dni,kedy sa prejem vsetkeho dookola,no po chvili ide vsetko von,lebo zvraciam.Potom par dni klud-dni bez stravy a potom opat prejedenie sa s vyplachom obsahu v zaludku.Katastrofa!Strasne tym trpim,hanbim sa za to,budem sa liecit dalej,len neviem ci mi to pomoze.Som zufala,unavena.Chcem sa vratit k normalnemu stavu,chcem zit,cvicit,jest,tesit sa zo zivota...

el.vi

ahoj Zuju!
kašli na tých osem kíl...asi to bude znieť debilne, ale ja som za dva roky pribrala možno 30 -zhruba toľko čo som pri anorexii schudla...postupne som sa prežrala späť...A až teraz sa cítim v pohode...proste mám pocit že človek má určitý optimálny stav(u každého iný) ktorý keď sa poruší poruší sa aj rovnováha v mozgu,...proste niesom chudá, ale schudnúť nemôžem, lebo zas do toho spadnem...
Neviem či ti vôbec radím, alebo len presviečam sama seba, ale u mňa to funguje, proste zjec len to na čo maš chuť, a ser na všetkých...neboj sa ľudia si ťa vážia preto aká si, a nie pretokoľko vážiš...treba tomu len uveriť...nájsť dobrých kamarátov a nebáť sa tých kíl, ono sa to zastaví, kde, to nechaj na prírodu, ona vie čo robí a čo kto potrebuje...

zuju

Ahojte, opat som do thoo spadla, nedokazem byt dve hodiny bez jedla, ked jem varene nedokazem prestat, moja strava to je len pecivo, maso, parky, slane veci, a tvarohove tycinky. Uz som pribrala za 5 mesiacov 8 kil