ahoj,vsetky!!!Ja som na tom rovanko.Zacala som zvraciat asi pred 4 rokmi,trvalo to asi rok a schudla som cca 7-8 kil a vsetci mi hovorili ako skvelo vyzeram a podobne.Citia som sa perfektne.Nejakym sposobom som sa z toho dostala a to tak ,ze som mala havariu.Kedze som po havarii bola asi 3 tyzdne v umelom spanku,tak som vlastne schudla asi 20kg.Neskor,ked som uz spolupracovala a zacala som jest, pomaly ,ale isto som ich zacala naberat spat.Este pred par mesiacmi bolo vsetko fajn zacala som intenzivnejsie cvicit,zdravo jest ....a nejake tie kilecka isli aj dole.Citila som sa super,ale v maji som bola na dalsej operacii a ped tym som dostala hormonalne tabletky na odsunutie menstruacie.Tak som sa po nich rozozrala,ze som sa nevedela kontrolovat,takze som priberala a priberala.Zas som zacala praktizovat moj osvedceny sposob,ale tentokrat akosi nepomohol...Teraz som v takom stadiu,ze sa do nicoho neviem obliect,som stale podrazdena,znechutena na nikoho si neviem najst cas a uzatvaram sa do seba.Cely den iba rozmyslam co zjest,kedy to vyvratit,ake prehanadlo zas vyskusat a atd..Som teraz na tom psychicky strane zle a uz neviem co robit,preto som aspon sem napisala,aby sme sa aspon navzajom podporili.Povedala som to aj mojim 2 najlepsim kamaratkam,ale vidim,ze si iba vypocuju a zas rozpravaju iba o svojich problemoch a ten moj nepovazuju asi az za taky vazny.Ps:vzdy som si myslela,ze bulimicky su iba tie "vychudnute",ale minule sa v telke rozoberala tato tema a i ked som si to nikdy nechcela pripustit,zistila,ze nou som!Prosim pomozte