Bulímia,anorexia

Sesi

Ahojte babky,môj nazor na tie diety je, ze vsetko s mierou.Ja som asi od 16rokov zacala s dietami,teraz mam 20 a konecne som to pochopila. Trapila som sa tym, ze som nic nejedla-ale teraz som zistila, ze clovek aj ked chce byt chudy, tak jest musi.Lebo raz to je tak dane!Treba jest, ale s mierou a k hlavnemu jedlu si doprajte ovocie ci zeleninu. Vyhybajte sa zbytocnym tukom a cukrom.Jedzte vela mliecnych vyrobkov-hlavne nizkotucnuch lebo vapnik je velmi dôlezity, ak môzte z casu na cas sa vyhybajte sladenym napojom, dzusom, kolam a pod.Dbajte na pestru stravu. ALE HLAVNE SA STRAVUJTE PRAVIDELNE A MEDZI JEDLAMI SI DOPRAJTE NIECO ZDRAVE V NALOM MNOZSTVE.Aj ked si doprajete nieco kalorickejsie, vycitky mat nemusite, lebo organizmus to z casu na cas potrebuje. VYSLEDOK NEPRIDE Z VECERA DO RANA ALE CASOM, TO JE NAJLEPSI SPôSOB CHUDNUTIA A ORGANIZMUS TYM NETRPI.

jedna z vas!!

ahoj,vsetky!!!Ja som na tom rovanko.Zacala som zvraciat asi pred 4 rokmi,trvalo to asi rok a schudla som cca 7-8 kil a vsetci mi hovorili ako skvelo vyzeram a podobne.Citia som sa perfektne.Nejakym sposobom som sa z toho dostala a to tak ,ze som mala havariu.Kedze som po havarii bola asi 3 tyzdne v umelom spanku,tak som vlastne schudla asi 20kg.Neskor,ked som uz spolupracovala a zacala som jest, pomaly ,ale isto som ich zacala naberat spat.Este pred par mesiacmi bolo vsetko fajn zacala som intenzivnejsie cvicit,zdravo jest ....a nejake tie kilecka isli aj dole.Citila som sa super,ale v maji som bola na dalsej operacii a ped tym som dostala hormonalne tabletky na odsunutie menstruacie.Tak som sa po nich rozozrala,ze som sa nevedela kontrolovat,takze som priberala a priberala.Zas som zacala praktizovat moj osvedceny sposob,ale tentokrat akosi nepomohol...Teraz som v takom stadiu,ze sa do nicoho neviem obliect,som stale podrazdena,znechutena na nikoho si neviem najst cas a uzatvaram sa do seba.Cely den iba rozmyslam co zjest,kedy to vyvratit,ake prehanadlo zas vyskusat a atd..Som teraz na tom psychicky strane zle a uz neviem co robit,preto som aspon sem napisala,aby sme sa aspon navzajom podporili.Povedala som to aj mojim 2 najlepsim kamaratkam,ale vidim,ze si iba vypocuju a zas rozpravaju iba o svojich problemoch a ten moj nepovazuju asi az za taky vazny.Ps:vzdy som si myslela,ze bulimicky su iba tie "vychudnute",ale minule sa v telke rozoberala tato tema a i ked som si to nikdy nechcela pripustit,zistila,ze nou som!Prosim pomozte

pepa

ahojte,hladám nejaku babu ktorej sa podarilo dostat z bulímie. Trpím nou už 4 roky a nie a nie z nej výjsť. Mám asi slabu vôlu a tá chuť na jedlo je silnejšia. Prosím , ak je tu nejaká vyliečená bulimička, nech mi poradí ako na to. Liečenie nepomohlo. Prosím ozvi sa lebo už som naozaj na dne.

jajka3

ahoj wondermerry.pises ze si bola anorekticka,ja take problemy nemam ale chodim na zdravotnu a potrebovala by som o tom napisat.ak budes taka mila mohla by si mi napisat ako si sa vlastne k svojej chorobe dostala,na moju adresu jajka3@orangemail.sk dakujem

Martanka

ja so m trpela bulimiou asi 4 roky...ja pravda,ze som mala odealnu krasnu postavu ,alepokaslala som si imunitny system a dostala som roztrusenu sklerozu...teraz mam problemy s chodzou a picham si kazdy druhy den interferon a samozrejme som pribrala.Odporucam vsetkym,aby sa na to vykaslali!Keby som mala moznost zmanit to,tak by som s bulimiou nikdy nezacala!podotykam,ze roztrusena skleroza sa neda vyliecit a som na invalidnom dochodku,takze nesrandujte!!!

Maťa

Ahoj jaca, prepáč, že som sa neozvala, ale dlhší čas som tu nebola. Ako som tu čítala posledné príspevky, tak s tým svojim chalanom máš pravdu, že nevie čo chce. Kvôli takému sa neoplatí ničiť si zdravie. Ako sa inak máš? Zvládaš to? Dúfam, že nie som dotieravá ani príliš zvedavá. zatiaľ ahoj jaca

Kuki

Cavec Jaca.
;) tak vidis... a ty sa teraz trapis s takouto vecou...
Ked mam pravdu povedat, tak kedze dievcata rad stiskam... tak potrebujem aby ich bolo zaco stiskat. :) Takze mam rad plnsie postavy. Zena ma byt pre mna obla na vsetkych spravnych miestach.

siu

Ahojte.Dúfam,že mi poradíte.Moja naj kamarátka začala chudnúť v decembri a stále chudne tým spôsobom že nič neje.Ako jej mám pomôsť?

jaca

no ahoj Bora.......... no u mna je to asi takto najskor bulimia a potom uz iba anorexia........zvlastne nie...............? ak chces moeme spolu pokecat tu alebo osobne na meile.Inac napisala som ti na mail tak ked si to precitas tak mi odpis.Maj sa pekne

jaca

nie kuki.........teraz mi vravi ze som velmi schudla a ze by som mohla pribrat on asi nevie co sa mu paci, je nejaky sprosty, tak nech sa rozhodne. A k sa smiem spytat ake baby sa ti pacia, pacia sa ti velmi chude , ci nie?