Bulímia,anorexia

will

som baba mam 15 a wazim 52-53.fakt ma to stve a rozhodla som sa ubrat na cokolade sladkom a wjac owocia a tak to mi nic nespravi ze nie?fakt si pripadam ako totalna hrosica...ini si to nemyslia ale ja som vskutkui tucna!ja za to nemozem....inak wam drzim palce ludkowja!!! 8)

jatyon

Poruchami prijímania stravy ako sú anorexia a bulímia, sa zaoberá:
Psychiatrická klinika, Mickiewiczova 13, Bratislava (MUDr. Nataša Dimová)

jedna z vas!!(millly)

Nepoznate niekto nejakeho dobreho odbornika z Bratislavy s ktorym mate vlastne skusenosti alebo ste o nom poculi od nejakych znamych?

jedna z vas!!(millly)

EL.VI:ahoj,vycitam si to kazdy den,lebo ja som okrem toho prejedenia aj vyvratila.:-(.
Ano,ja som pisala hormonalnych tabletkach po ktorych sa to na mna nakopilo a neviem schudnut

veva

ahojte.v poslednej dobe bojujem casto s jedlom - takmer doslova si casto na poslednu chvilu odtrham jedlo od ust a mam pocit,ze uz sa to dost vymyka z medze normalnosti, ale i napriek tomu,ze viem,ze to nie je v poriadku,nechcem sa z toho dostat..skratka,nechcem pribrat...nemyslim si,ze som anorekticka,ale mam k tomu dost blizko a tak sa snazim o tejto chorobe zhanat co najviac informacii,aby som sa nejakym sposobom ustriehla..okrem toho moj "zaujem" sa rozsiril i po tom,ako som videla dievca este len v pociatocnej faze puberty,ako sa nici a ako to rozvracia aj jej rodinu......z tychto a aj mnohych inych dovodov,by som bola rada,keby som sa mohla s niekym porozpravat o tom..ak mate zaujem,prosim,napiste mi mail..budem velmi rada...dakujem

Bobo

Ahojte vsetci "bojovnici". Podstatne je, ze s tym chcete nieco urobit. Bojovala som s bulimiou viac ako 3 roky. Vie o tom len jedna moja kamaratka so strednej skoly. Uz som davno po skole, ale viac - menej som si pomohla sama a to vsugerovanim, ze vnutorna krasa je dolezita. Nebola som za ziadnym odbornikom, mozno som mala, ale jedno viem isto, ze pokial sa nebudete chciet z toho dostat VY sami, tak vam nikto iny nepomoze... Vela stastia. :-)