Bulímia,anorexia

susi

Ahojte...Ako sa máte? Ja už som unavená z toho kontrolovania, čo zjem a či vôbec budem jesť. Najviac ma ale trápi, že už som nemala 15 mesiacov cyklus. Jem tak občas a to len vyberané a keď sa najem viac, laxatívum to istí a stále chcem chudnúť a pod... Ak mi viete niekto odporúčiť nejaké tabletky, čaje, alebo niečo podobné z čoho by som dostala cyklus, bola by som vám veľmi vďačná...Zatial papa...

Iris

Existuje jedna vyborna kniha, ktoru prave citam. Zial, neviem, ci vysla aj v slovenskom al. ceskom jazyku. Jej nazov je: Anorexia and Bulimia in the family. Jej autorka Crainnie Smith ma s eating disorders skusenosti vo vlastnej rodine, aj praxi, takze kniha je nielen jej osobnym pribehom, ale zaroven aj velkou praktickou pomockou pre vsetkych, ktorym chybaju akekolvek potrebne informacie. Venuje sa mnohym technikam, strategiam a radam, ako prezit ako zvladat dramaticke zmeny v spravani a ako prezit ako rodina.

misstres

ahojte..bulimia je ako droga zacnete toluenom a skoncite kokainom..pomaly vas rozoziera..najprv telo..dusu..ducha..vztahy..ale ako skoncit?

mircci

mila kaja, nie som odbornik,ale prave preto ti odporučam navštíviť odborníka - internistu alebo gastro, pretoze dlhodobo sa takyto stav neda zvladat a casom sa prejavi aj navonok. nevies,ci to nie je podmienene nejakou konkretnou organickou pricinou,preto neotalaj s vysetrenim - cim skor tym lepsie... a dolezity je tiez pitny rezim.. drzim palce

kaja

mam 34rokov,som post.doruc.a tiez butlava vrba.Mam manzela a 11 roc. syna.Ked pridem domov som unavena,vobec nie hladna,hoci je 16.30 a ja som nic od rana nejedla.Muz mi da jest,urobi kavu,alebo caj-bylinkovy,ale ja vacsinou vsetko samovolne vyvratim,dokonca aj ked nie som v praci a mam 9dni volna vcetne vikendov.Tvrda stolica,ci hnacka su pre mna uz bezne.Neviem ci mam anorexiu,bulimiu,lebo niekedy vela jem,niekedy nemozem nic zjest,a ked zjem,je to vecsinou -vonka-.Mam 169cm a 49kg a myslim si,ze nie je to na moj vek dobre.Beriem lieky Felis 425 a Hypnogen,kedze neviem ani spavat.Poradte mi,som aj totiz zivitelkou rodiny v plnom rozsahu a ja nechcem aby muz vedel,ze mam taketo zdravotne problemy.Moj muz je tiez dlhodobo chory bez prijmu.Som z okr.LC a BA ako poradenstvo nie je mozna.

Kuki

Helo? Dievcata, nejako sa odmlcujete... ja to tu sledujem od zaciatku a celkom ma zaujimaju Vase osudy...tak sem prosim obcas nieco hodte...
Drzim palce.

Najčítanejšie články