Bulímia,anorexia

anonymka

Smaja
Ahoj smajka som velmi rada ze si napisala.zakldom je naozaj chciet sa vyliecit ale je to niekedy tak neuveritelne tazke...Z kade si?Bolo by uplne perfektne keby som si nasla kamamratku,moju spriaznenu dusu...

smaja

Anonymka
Ahoj, ja sa snazim vypiect s bulimiou a som na to sama. Nikomu som sa nezdoverila a som na to sama.Ale strasne moc chcem!!! A to je myslim na zaciatok dolezite.
Takze ak chces obcas mi napis - tiez som bez kamaratiek a sama. Budem rada

Zuzka

Standa
Tak to má šťastie tvoja priatelka, že sa jej snažíš tak pomôcť, nech ti ten elán vydrží, budeš ho pri priatelke určite ešte potrebovať a ona bude tvoj elán tiež určite potrebovať. Mňa také šťastie ešte nestretlo. Inak k tomu chváleniu, každé dievča je iné, takže jednej môže vadiť chválenie, inej nie. Napr. mne keď niekto povie, že som chudá, tak mám dobrý pocit. To musíš ty tistiť, čo vyhovuje tvojej priatelke, čím jej pomôžeš a naopak. Ale určite buď ku nej pozorný a nevzdávajte to. A k tej psychologičke určite choďte, možno by bolo dobré, keby si sa s ňou zúčastňoval na terapiách. Ozaj a v tej nemocnici nemá nejakého psychológa? Ja keď som bola v nemocnici, tak som tam mala psychológa.
Tak sa maj pekne, držím palce :o)

el.vi

standa931:
no človek by si mal dať sakra pozor na to čo si želá...aj ja som si želala anorexiu, tak na pár mesiacov...(ale to som bola sprosté decko,a ani som to nemyslela vážne...)...už nikdy, ono sa väčšinou na truc plní len to najhoršie... :o(

Neregistrovaný prispievateľ

ahoj..mam jednu prosbu..robim sociologicky vyskum na temu anorexia a bulimia..prosim, ak mozete, napiste mi mail na wilush@centrum.sk , budem velmi rada, ak mi pomozete a odpoviete na par otazok..to moze pomoct dalsim ludom, ked si precitaju moju pracu..dakujem krasne..budem cakat..

Standa931

lenocka

to som nevedel že ked ju chvalim tak sa to zhoršujeee.. mi ešte nepovedala. dobre vedet diky :o) moc

Standa931

Zuzka
vždy som túžil po dievčati, ktorému neco bude, ja jej pomožem a budeme spolu a budeme sa mat radi...... sa mi to splnilo .. ale že to bude až taketo to som netušil :o)))) jedna lekarka mi poradila že s nou mam skočit k psychologovi... dufam že to pomože... no z mojej strany to drži :o)) mam ju rád a teraz ju len tak nenecham ani keby co bolo :) strašne ti dakujem za radu si zlatá.. verim že sa z toho dostaneš aj ty :o)

žabka

anonymka -presne viem o com hovoríš,úplne ako keby som to písala ja,mna uz taky zivot nebavi a mam taky pocit ze nikdy neschudnem a nebudem stastna ako som bola predtym ked som bola anorexicka tak som vazila 48 kg pri vyske 172 a teraz mam 62 kg a ja sa strasne neznasam ale neviem ako mam dostat naspät tych svojich 48 kg lebo stale jem.nic nerobim iba jem a placem.