Bulímia,anorexia

Zuzka

Standa
Ahoj! Ako sa darí? S Miškou už lepšie? Dúfam, že máš pre ňu veeeľa darčekov, aby sa potešila a na chvílu zabudla na problémy :o) Na mňa teraz začali dávať väčší pozor, takže musím jesť a je to pre mňa hrozné, pretože čím viac musím jesť, tým viac chcem schudnúť. Ach jáj, kedy to už skončí...
A nejak som nedostala od teba toho maila? Tak zatial papa a krásne Vianoce s Miškou :)

klaudiak

Psychická vyrovnanosť sama so sebou. Keď si človek naruší hladinu váh si nevšimne, skôr jeho okolie priatelia rodina si všimú to narušenie rovnováhy a treba počuvať ľudí okolo seba(informácie ovšem prefiltrovať. Láska k blížnim a k sebe je najlepšia pomoc

standa931

pripájam sa k želaniu .. veselé vianoce a šťastný nový rok.. a veeeela šťastia a odvahy, ktorú budete v novom roku potrebovať. držím palce ;o)

Zuzka

PRE VŠETKÝCH

Prajem vám príjemné prežitie vianočných sviatkov, nech aspoň cez tento kúzelný čas zabudnete na svoje problémy, vychutnate si čaro lásky a radosti, ktoré prináša toto obdobie, veľa krásnych darčekov, ktoré pohladia vašu chorú dušičku a v Novom roku hlavne vela pevnej vôle, sily bojovať, šťastia a nech je ten budúci rok oveľa úspešnejší ako bol ten terajší! Ešte raz krásne Vianoce, papa :o)

standa931

nikki1

neboj. :o) pokial ona pochopí že jej chceš pomoct, tak jej priatelstvo určite nestratíš :o))) zájdite k tomu psychológovi.. držím palce ;)

Miška

Nikki1: ajojky...ja by som Ti poradila, aby ste sa spolu vybrali ku nejakej psychologičke..Nenech ju ísť samú, určite bež s ňou....Aspoň ten prvý krát...Nech sa ničoho nebojí, a nech sa nehanbí, lebo nemá prečo...Držím vám palce, aby všetko dobre dopadlo, aby kamarátka pochopila dôsledky tejto choroby. Pá

Nikki1

Ahojte, hľadám pomoc, ale nie pre seba, ale pre kámošku. Za posledný polrok schudla niečo medzi 25-30 kíl, takže teraz je okolo 60 kíl jej váha. Takmer nič neje, z jedla je jej zle. Ak aj niečo zje, tak sa v tom "vŕta" aj hodinu, krája to malé kúsky a nakoniec to aj tak doma pošle do kanalizácie. Okrem toho má aj zdravotné problémy, ako je depresia, migréna.... . Lekárka je načrtla, že by s u nej mohlo jednať o anorexiu. Ona však nechce ísť na odborné vyšetrenia... Za posledný polrok schudla asi 25 kíl a chce chudnúť ďalej. Neviem to presne ale má okolo 170 cm a váži cca 60-65 kíl v súčastnosti. Chcela by som jej veľmi pomôcť, ale neviem ako začať tak, aby sa neurazila a ja som nestratila je priateľstvo. Veľmi mi na nej záleži. Nevie mi niekto z Vás prosím pomôcť? Prosím.

vivo

odporucam ti ist na stranku www.slovozivota.sk najdes tam v ponuke knih jednu užasnú knihu od LISY BEVEROVEJ tit.SI VIAC AKO VAŹIŚ.Táto kniha ti umožní vidieť tvoj problém trochu s iného pohľadu bez toho že by zľachčovala situaciu verim že sa za pomoci rád BEVEROVEJ mozes dostať zo svojho trápenia go go go

Miška

Zuju: ajoj Zuzinko. Ja som tak rada, že ťa vidím na tejto stránke. Strašne sa teším, že bojuješ, že sa tak lahko nevzdávaš ako ja. Mne sa moc nedarí, ale dúfam, že to chce len čas, a že to po maličkých krôčikoch pôjde...Aj napriek tomu, že mám na svojej ceste veľa prekážok...musím sa snažiť, a každú preskočiť, nezostať stáť, a ísť ďalej. Strašne Ti držím palce, mám ťa rada, a želám Ti, aby si sa konečne vyzdravela. Aj tie sms od Teba sú viac optimistickejšie ako inokedy. Fandím Ti!! Zvládneš to!! Len neprestaň bojovať!