Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

jatyon

ak klames, klames len seba.
nie rodicov.
nie dokotorku.
a mas cudne nazory, aj ked si nebola plnoleta, nemohli Ta NASILU nikam strcit.
ahoj.

Zuzka

beloved
Ahoj! Aj teba vážia, aj mňa začala mama. A teraz po sviatkoch som pribrala 1/2 kg, lebo ma napchávali a je mi z toho teraz dosť smutno. Tiež už som z toho velmi zúfala a najradšej by som tu už nebola. Veď toto nie je život, stále hladovať a za každé sústo mať výčitky :( Ale aj tak je vo mne ešte stále malá iskrička nadeje, že to raz skončí a budem si užívať každej peknej chvílky, ktorú mi život ponúkne. Tak dúfam, že sa nám to podarí :) A k tej doktorke by si mala určite začať chodiť, lebo s odbornou pomocou máš väčšiu šancu na úspech. Ja už chodím dávno, ale nehovorila som vždy pravdu doktorke, tak mi to tak až nepomáhalo, tak buď vždy úprimná, lebo iba vtedy ti môže odborník naozaj pomôcť. Tak aj ja som sa rozhodla doktorke už všetky svoje pocity vyklopiť a chce so mnou začať liečbu vo forme psychoterapie a je vidno, že mi chce velmi pomôcť.
Tak ti prajem veselého Silvestra a nech je ten budúci rok úspešnejší a krajší ako ten terajší, držím ti pästičky. A ozaj všetko len to naj, naj, naj k tvojim blížiacim sa narodeninám, hlavne vela zdravíčka, pevnej vôle a chuti bojovať :o) Papa..

Tany

Ta choroba, ci uz bulimia alebo anorexia, vas vsetky aj tak poznaci na cely zivot, ale nikdy nie je neskoro s tym prestat. Najdite si nejaky ciel!!!To je naj naj najdolezitejsie...Mne lekarka pred 3rokmi tyzden pred Vianocami povedala, ze ked nepojdem ihned do nemocnice, tak po Vianociach uz moze byt neskoro-asi viete co tym myslela.V tej chvili som si uvedomoli, aku p...vinu som urobila.Fyzicky som oki, ale tie nerwy...Baby nebudte sproste...co z toho tyrania sa mate???

Hankafds

Ahoj chrobáčik
Ďakujem, presne viem o čom rozprávaš.Neviem aký dôvod by som si našla aby som s tým prestala ale veď ja na niečo prídem.Mám okolo seba kopec ľudí, ktorí ma majú radi ako aj ty tiež určite máš kopec priateľov, ale človek nikdy nieje spokojný sám so sebou, závidím každej vychudnutej dievčine že je taká chudá, a poviem si že nech, veď aj ja raz budem taká.Nechcem ísť do nemocnice, to by bol koniec, ja bývam na dedine a keby sa to ľudia dozvedeli tak by som bola stredobodom klebiet.Ja som strašný nervák a teraz som nervózna aj sama zo seba, zo svojej postavy.A tiež moj priateľ je jeden z príčin prečo sa veľakrát prejem, hlavne keď sa pohádame, vie byť veľmi krutý. A tie reči ma dovedú k chladničke.Ja viem že s tým musím prestať,ale je to také ľahké poriadne sa najesť a potom to vyvracať.Ďakujem ti že si mi poradila veľmi si mi pomohla, dúfam, že budeš šťastná a že tvoj nový priateľ sa bude o teba starať a milovať ťa, tiež by som chcela mať raz bábetko ale stále mám taký pocit že to nebude možné. V osemnástich som mala úplne malú maternicu a potrebujem nejakého odborníka to som si istá,len je to kopec péňazí a neviem či by ma naši stále financovali.Chcem prestať s tým vracaním.Musím sa naučiť jesť zdravo a veľa ovocia a menej sladkostí.Dneska som vracala zatiaľ iba raz takže som na seba hrdá.Ozvi sa ako pokračuješ keď budeš mať čas a staraj sa o seba.ja sa určite ozvem.Pa

Elise

caute vsetci co mate mindraky so seba. Ja som bola tiez anorekticka. z 50 kg pri 160 cm som schudla na 35 kg, bola som v nemocnici. Dnes mam 16 r.vahu 48 kg a som z toho vonku uz 3r. Odkazujem vam aby ste si nenicili zdravie, pretoze zivot neje o chudnuti, lebo si to prinasa dane. Cauko, Elise.

Chrobacik

Hankafds
Ja som tiez brala antikoncepciu iba koli tomu, aby som dostala kramy,no kedze som zvracala, tak som urcite vyvracala aj tableku a tiez som vzdy dajaku zabudla zobrat.Bola som u Endokrinologicky a ta mi okamzite zatrhla brat antikoncepciu, takze uz 10 mesiacov nemam kramy. Bola som aj u psychiatricky, tam ma poslala obvodna lekarka, no to tiez bolo pred rokom, od vtedy som u nej nebola. Povedala mi, ze ma posle do nemocnice, ked s tym neprestanem, aj by som isla, no keby sa to dozvedeli v robote, nemohla by som sa tam vratit. Milujem svoju robotu. Tebe by asi prospel pobyt v nemocnici, kedze vracias kazdy den, je to u teba asi dost kriticke. Do nemocnice sa chodi tak na 3 tyzdne. Ja vraciam ako kedy, dakedy 1x za 3 tyzdne, no najviac 2x tyzdenne. Inac sa snazim jest strasne zdravo, takze mam dostatok vitaminov. Jem vela ovocia,zeleniny, obilnin...Ludia by ani neverili, ze trpim bulimiou.Vie to moja najblizsia rodina, vzdy ked mi nukaju jedlo, tak im poviem, nech mi ho nenukaju lebo skonci vo WC. Moj byvaly o tom vedel, lenze aj on bol na vine, lebo som vracala koli nemu, stale sme sa stahovali a boli financne na mizine,vzdy ked sme sa pohadali som jedla a vracala.No ochorela som na bulimiu skorej ako som s nim zacala chodit. Teraz som uplne zalubena do svojho noveho priatela.Skoro som mu to povedala, ze mam bulimiu, lenze povedal, ze nechce pocut o ziadnych chorobach. Rozhodla som sa, ze prestanem koli tomu, ze chcem mat zdrave dieta a koli nemu. Koli sebe by som nikdy neprestala lebo si svoj zivot nevazim natolko, aby som mohla bojovat s touto chorobou. Vacsinou to vydrzim 2 tyzdne bez problemov, no potom je to naozaj tazke. Este je len 2 tyzden, takze som v pohode. Vracat som zacala lebo som pribrala 12kg, potom som prestala 3 mesiace a vratila som sa k tomu koli stresovemu obdobiu. Musis si aj ty najst dovod, preco prestat, lebo koli sebe samej asi neprestanes.

olinka

...baby prestante vystrajat a hazardovat so svojim zdravim!!!ked clovek chce, tak sa da zvladnut vsetko aj Vasa bulimia a anorexia! tak ze spamatajte sa!zivot je predsa o inom! drzim palce

zuju

Dnes som bola s kamoskou vonku dala som si kuraciu bagetu, mala som z nej strasne vycitky. Sla som na zachod a malo chybalo aby som sa otocila a vyzvracala ju. Nezvraciam uz vyse troch mesiacoch hoci mam na to chut a vycitky zjedla. Chcela by som sa naucit normalne jest. Ked si pozeram svoj jedalnicek je tam same maso a sladkosti. Chcela by som schudnut ale normalnou cestou.

Hankafds

Ahoj chrobáčik.Hej vraciam skoro každý deň keď som doma.Neviem si nič odoprieť.Ja všetko jem s tým že vyvraciam to alebo nie, ešte uvidím. Funguje to asi tak ako u teba prvýkrát sa mi podarí vyvracať všetko vzápätí som však strašne hladná a potom mi z toho zostane zle, ale už mám taký unavený žalúdok, že sa to proste nedá.Tak sa najem do prasknutia, že už sa mi chce a jednoducho to musí ísť von.S menštruáciou som mala problémy odjakživa ešte predtým ako som začala vracať.Aby som dostala menštruáciu musela som brať tabletky, lekár povedal, že to sa stáva, beriem antikoncepciu asi od osemnástich, momentálne mám 22. Ale sa mi často podarí, že si zabudnem tabletku zobrať a potom si dám dve na druhý deň, keby to čítal nejaký doktor, tak by si myslel, že som úplne blbá.Máš priateľa chrobáčik? Ja mám.Vie o mojich problémoch,ale netuší aké to je vážne, snaží sa mi pomoct, ale tiež mi kupuje čo mi na očiach vidí a tak o jedlo nemám núdzu. Ako často vraciaš ty? Ako to vydržíš už pať rokov, ved spolu s tým ide kopec iných zdravotných problémov,niekedy si myslím, že sa ani nedožijem do rána,keď mi začne pracovať fantázia na plné obrátky.Moja matka ma posiela na psychiatriu, ale ja ju vždy presvedčím, že už mi nič nieje,len som zjedla dačo čo mi neurobilo dobre.Inak presne viem, ktoré veci sa ľahko vracajú a ktoré ťažko.Rozprávala si sa niekedy s niekym o tvojich problémoch, vie o tom niekto z tvojho okolia? a čo bol dôvod toho, že si začala vracať? Prepáč že som taká zvedavá, ale ešte som sa nerozprávala s nikým, kto by mal také problémy.Pekný deň želám všetkým.Pa