Hankafds
Ja som tiez brala antikoncepciu iba koli tomu, aby som dostala kramy,no kedze som zvracala, tak som urcite vyvracala aj tableku a tiez som vzdy dajaku zabudla zobrat.Bola som u Endokrinologicky a ta mi okamzite zatrhla brat antikoncepciu, takze uz 10 mesiacov nemam kramy. Bola som aj u psychiatricky, tam ma poslala obvodna lekarka, no to tiez bolo pred rokom, od vtedy som u nej nebola. Povedala mi, ze ma posle do nemocnice, ked s tym neprestanem, aj by som isla, no keby sa to dozvedeli v robote, nemohla by som sa tam vratit. Milujem svoju robotu. Tebe by asi prospel pobyt v nemocnici, kedze vracias kazdy den, je to u teba asi dost kriticke. Do nemocnice sa chodi tak na 3 tyzdne. Ja vraciam ako kedy, dakedy 1x za 3 tyzdne, no najviac 2x tyzdenne. Inac sa snazim jest strasne zdravo, takze mam dostatok vitaminov. Jem vela ovocia,zeleniny, obilnin...Ludia by ani neverili, ze trpim bulimiou.Vie to moja najblizsia rodina, vzdy ked mi nukaju jedlo, tak im poviem, nech mi ho nenukaju lebo skonci vo WC. Moj byvaly o tom vedel, lenze aj on bol na vine, lebo som vracala koli nemu, stale sme sa stahovali a boli financne na mizine,vzdy ked sme sa pohadali som jedla a vracala.No ochorela som na bulimiu skorej ako som s nim zacala chodit. Teraz som uplne zalubena do svojho noveho priatela.Skoro som mu to povedala, ze mam bulimiu, lenze povedal, ze nechce pocut o ziadnych chorobach. Rozhodla som sa, ze prestanem koli tomu, ze chcem mat zdrave dieta a koli nemu. Koli sebe by som nikdy neprestala lebo si svoj zivot nevazim natolko, aby som mohla bojovat s touto chorobou. Vacsinou to vydrzim 2 tyzdne bez problemov, no potom je to naozaj tazke. Este je len 2 tyzden, takze som v pohode. Vracat som zacala lebo som pribrala 12kg, potom som prestala 3 mesiace a vratila som sa k tomu koli stresovemu obdobiu. Musis si aj ty najst dovod, preco prestat, lebo koli sebe samej asi neprestanes.