Ahojte. Ja som zacala s bulimiou vtedy, ked som pribrala 12 kilo v Anglicku. V telke v jednom videoklipe som videla ako jedna tucna baba zvracala do WC a tak som to skusila aj ja. Takto sa spustil kolotoc, ktory isiel raz rychlo a raz pomaly. Ked som mala dobre obdobie, robila som to raz za 3 tyzdne, ked som mala krizove obdobia, robila som to 3x tyzdenne. Nikdy som s tym ale naozaj nechcela uplne prestat, teraz sa to zmenilo. Chcem prestat, lebo chcem mat dieta, no dieta nebudem moct mat, kym z toho nebudem uplne vonku. Momentalne presiel tyzden a vobec som na to ani nepomyslela, mozno prejde 2 tyzden a nepomyslim na to, no najhorsi je 3 tyzden, ked ma len mala vecicka vytoci, otvorim firmeny bar a vyjem polovicu sladkosti, ktore skoncia vo WC. Bojim sa toho, uz to nechcem urobit. Lietam v tom 5 rokov a je na case prestat. Ked som bola mala a citila som sa mizerne, plakala som. Teraz, ked som velka a citim sa mizerne, zvraciam.
Drzim nam vsetkym palce, ktore v tom lietame, aby sme to vydrzali az kym sa celkom nevyliecime!