Bulímia,anorexia

killerqa

pre Tany: ano ja viem uz som o priatela vdaka tomu prisla..skor som cakaala nejaku tu dusevnu podporu..on ma vsak radsej nechal .velmi sa mu necudujem..kto by sa uz len so mnou trapil :(..ja stym ale nedokazem prestat..je vsak zvlastne ze som s tym zacala vdaka nejakym mojim problemom a trva to uz okolo roka..vsetci o tom pisu hrozne veci ze je to smrtelne a tak..ja zvraciam po kazduckom jedle.vyzvracam kolko len viem..ale od toho predminuleho roka som skoro nic neschudla..vlaste to bol dalsi dovod preco som stym zacala :(..a nechcem s tym prestat pretoze chcem byt stihlucka ..viem ze to nieje vsetko!..vyzerat dobre..ale ja som velmi tvrdohlava a eln tak mi to nikto z hlavy nevybije :(

nikola

ahojte pozdravujem vsetkych mladych ludi kt.maju rovnake problemy s bulimiou ako ja. ja sa uz trapim 6 rokov, mam 21 rokov a uz naozaj nevladzem. bola som uz u viacerych psychologov a psychiatrov ale vzdy som to vzdala. niekedy som vydrzala tyzden bez toho aby som nesla zvracat ale inak to robim kadzy bozi den.aj ja som mala problemy s menstruaciou nemala som ju pol roka ale potom sa mi vratila.vzdy ked idem z WC nevladzem ani kracat cela sa trasiem a potom chcem iba spat a spat. mam priatela 2 aj pol roka on o tom vie ,snazil sa mi uz viackrat pomoct ale ja som to nikdy nevydrzala do konca. niekedy som z toho vsetkeho nervozna s kazdym sa len hadam a potom len placem. ja viem tato choroba je psychicka zalezitost a ludia kt.tuto chorobu neprezili ani si nevedia predstavit ake je to tazke, radsej by som chcela mat zlomenu ruku.je to strasne velky zaber na psychiku a niekedy mam pocit ze sa zblaznim. ja si uvedomujem aka je bulimia zla choroba ale ja asi nemam silnu volu. preto by som chcela niekoho poprosit aby mi napisal lebo ja sa naozaj nemam komu zdoverit o tejto chorobe,som v zahranici.

pre vsetkych

Baby sibe vam? Dojebete si tym cely zivot. Keby ste mali nejake starosti, tak by ste nemali cas rozmyslat len o jedle!!!

Tany

pre killerqa
Ci si alebo nie si normalna, to newiem posudit, ale zrejme si este neuvedomujes tie nasledky. Az ked ti zaludocna kyselina rozozerie hltan aj so zubami,a az zistis, ze chalani chcu zdrave baby, ver, ze s tym budes chciet prestat...

killerqa

ludia velmi sa bojim..nasla som si na tele..nejaku gulicku..heh toho sa nebojim to mi je 50..nasi vravia ze to moze byt vazne vsak poznate rodicov zo vsetkeho robia vedu..:(..ja ale nechcem..ist..bojim sa ze mi pridu nato ze som bulimicka ked pojdem na nejake vysetrenia..je to mozne ze mi to zistia??..ja nechcem bojim sa..prosim odpiste mi =´(

Zuzka

zuju
Ďakujem zuju za podporu, viem, že by som mala pridávať aj teplé jedlá, ale zatial dokážem akurát tak udusenú zeleninu, alebo nejakú zeleninovú polievku. Aj tebe držím pästičky, viem, ako velmi to bolí, keď človek priberie. Ale verím, že to vydržíš a zvládneš :o)

killerqa

caaaawte wsetci...ush som sem pisala ale nejak nikto nato nereagoval..chcem aby ste mi napisali svoj nazor..som bulimicka..a necem s tym skoncit..som normalna????po akom case ste sli k doktorke??alebo ako vam nato prisli??o mne vie len par ludi..ale k doktorke ist nechcem..prosim napiste mi...dakujem

pre zuju

Ahoj! Chcem sa ťa spýtať čo si mala so štítnou? Ja mám ževraj zvýšenú činnosť, lebo chudnem, ale nik netuší, že som bulimička.Aj s menzesom som mala problém, ale nejako sa mi podarilo otehotnieť. Som matkou a ja tak som s vracním neprestala.Každý deň si vravím nesmiem, ale nedá sa to. Nechcem pribrať. Aké si mala zdravotné problémi? Lebo ja som chodiaca choroba.

iva

ja viem, o com hovoris,,,,,,som stihlucka ko haluzka,,,denne zjem jeden chlebik a dnes sa citim , akoby mi slo vsetko padnut na hlavu....nechcem byt chora,,,nechcem ....ale co ma trapi naiviac je, ze vsetci moji znami mihovoria ako som schudla a nevyzeram dobre a to je to posledne, co by som prave teraz chcela pocut.......