Bulímia,anorexia

killerqa

ta ja uz teraz nemam co zvracat..nevladzem nic zjest..dneska som sa snazila do seba napchat aspon jogurt ..zvladla som dve lyzicky..proste nevladzem ..:(..uz sa zacinam o seba bat..

Tany

Biely jazyk-to nemusi suvisiet len s travenim, ale aj s inymi ochoreniami alebo nejakym zapalom, ale urcite to nie je normalne, to viem.Len necakaj na to az sa ti v nom objavia hnisajuce jamocky, ktore mimochodom sposobuju neprijemnu bolest hlavne po poziti jedla alebo tekutin, lebo potom uz nebudes mat co zvracat, kedze kvoli tej bolesti jazyka nebudes moct ani jest. :(

killerqa

heh to viem ze mi nitko nezavidi :(..ja myslim ze mam problemov uz dost..inak je pravda ze biely jazyk mam preto ze mam problemy s travenim??vyzera jak stena v obyvacke..fuj

Tany

pre killerqa
V tom pripade sa priprav na najhorsie... Mozno ked budes mat o nejaky tem rocik viac tak ta to trkne, ze asi nerobis nic super...A ver, ze nikto ti to nezavidi

killerqa

pre Tany: takze mame tu dalsi problem..ja nechcem ...a mam 16..heeej vieem mam zivot pred sebou nemam si ho nicit..

Zuzka

Chrobáčik
Ahoj! To vážne, už si nemala 4 roky cyklus? Ja nemám 18 mesiacov a myslela som si že je to už pridlho. Ja síce nemám bulímiu, ja nechcem jesť, ale občas som tiež prepadla pažrošeniu a potom som zvracala, ale išlo mi to velmi ťažko. Určite to súvisí s bulímiou, lebo máš vlastne narušený celkový chod organizmu, úplne sa ti rozvrátil a tvoje telo už asi nevie, čo má robiť. Celý metabolizmus sa ti rozhádzal. A viem aké nepríjemné je nemenštruovať, pretože to je ako žena v memopauze. Nemôžeš spať, máš výkyvy nálad, tlaky do hlavy, no niekedy je to na nevydržanie. Však určite to poznáš.
Tak ti prajem vela pevnej vôle a gratulujem k tomu 18 dňovému nevracaniu, len tak ďalej :o)

Chrobacik

pre Nikolu a ostatnych bulimikov,

Ja tiez trpim bulimiou a zacalo sa to vsetko v Anglicku pred 5 rokmi, najprv to bolo koli tomu, ze som tam pribrala, no potom som zvracala, vzdy, ked sa objavil dajaky problem. Nebola som tam vobec stastna, rozhodla som sa, ze sa vratim na Slovenko, inak sa z bulimie nevyliecim. Strasne som sa hadala s mojim anglickym manzelom, mal financne problemy, stale klamal a ja som za neho musela tahat najomne. Vtedy som zvracala skoro kazdy den, bola som uplne na dne, minula som na cokolady plno prachov, robotu som zacala flakat, lebo tam sa mi tiez nepacilo, ked to uz bolo kriticke, prisla som na Slovensko. Doma som sa s mamou velmi hadala, lebo som vyzierala vsetko, co kupila a ona ma velmi malo penazi. Na Slovensku som uz rok a pol, som ovela stastnejsia ako som kedy bola v Anglicku. Mam tu priatelov, rodinu, skvelu pracu a vlastny bytik a muza, ktoreho lubim. Z bulimiou vsak stale bojujem. Je to velmi zakerna psychicka choroba. Uz som to vydrzala 18 dni a som na seba hrda. Musim sa vyvarovat vsetkych oslav, lebo tam je vela jedla, ktoremu nedokazem odolat. Bulimia je ako alkoholizmus, jednoducho sa nesmiete dotknut viacej jedla, ako si myslite, ze mozete zjest ! Menstruaciu nemam uz 4 roky, od kedy som zacala s bulimiou. Myslite si, ze to uzko suvisi? Menstruacny cyklus a bulimia? Aj ked nevraciam kazdy den? Citala som, ze doba ulneho vyliecenia sa je az 5 rokov !

Tany

pre killerqa
Len mi nehovor, ze by ti nejaka podpora od ineho, cudzieho cloveka pomohla-ved sama hovoris ze si tvrdohlava. Ty sama musis chciet, inac to nopojde. Mozem vediet kolko mas rokov? Zvracanim neschudnes!Tomu ver. To, ze je to smrtelne si aj tak uvedomis, az ked bude s tebou najhorsie. A neprajsi raz skoncit na sklonku zivota...velmi zly pocit, tomu ver...

jatyon

len si nanamyslaj, ze ti to chceme vybit z hlavy.....
premna - zamna mozes aj umriet ....
je to tvoje rozhodnutie a rob co chces .....