pre Nikolu a ostatnych bulimikov,
Ja tiez trpim bulimiou a zacalo sa to vsetko v Anglicku pred 5 rokmi, najprv to bolo koli tomu, ze som tam pribrala, no potom som zvracala, vzdy, ked sa objavil dajaky problem. Nebola som tam vobec stastna, rozhodla som sa, ze sa vratim na Slovenko, inak sa z bulimie nevyliecim. Strasne som sa hadala s mojim anglickym manzelom, mal financne problemy, stale klamal a ja som za neho musela tahat najomne. Vtedy som zvracala skoro kazdy den, bola som uplne na dne, minula som na cokolady plno prachov, robotu som zacala flakat, lebo tam sa mi tiez nepacilo, ked to uz bolo kriticke, prisla som na Slovensko. Doma som sa s mamou velmi hadala, lebo som vyzierala vsetko, co kupila a ona ma velmi malo penazi. Na Slovensku som uz rok a pol, som ovela stastnejsia ako som kedy bola v Anglicku. Mam tu priatelov, rodinu, skvelu pracu a vlastny bytik a muza, ktoreho lubim. Z bulimiou vsak stale bojujem. Je to velmi zakerna psychicka choroba. Uz som to vydrzala 18 dni a som na seba hrda. Musim sa vyvarovat vsetkych oslav, lebo tam je vela jedla, ktoremu nedokazem odolat. Bulimia je ako alkoholizmus, jednoducho sa nesmiete dotknut viacej jedla, ako si myslite, ze mozete zjest ! Menstruaciu nemam uz 4 roky, od kedy som zacala s bulimiou. Myslite si, ze to uzko suvisi? Menstruacny cyklus a bulimia? Aj ked nevraciam kazdy den? Citala som, ze doba ulneho vyliecenia sa je az 5 rokov !