Bulímia,anorexia

hejka

Skuste si pohladat info na metodu ONE BRAIN, Kineziologia, 3in1 alebo Rodinne vstahy a skontaktujte sa s ludmi, ktori Vam mozu poradit ako na to.Prajem spravne rozhodnutie a vela stastia k uzdraveniu

marus

Ahojte! Ja mam 26 a tiez supi muza a 5 mesacne babatko.Snazim sa schudnut silou mocou ale nejde mi to.Neviem ci sa da moj stav nazvat bulimiou lebo stava sa mi to asi raz za 3 dni ze sa najem a zacnem mat vycitky svedomia a potom to vyzvraciam.Bola som na tom uz aj horsie no teraz pokladam aj toto za uspech ale zbavit sa bulimie sa mi nedari.Baby ktore ste v zahranici, kde presne ste, lebo ja som v rakusku a tiez tu nemam nejake kamaratky. papa

Zuzka

pre w
Ahoj! No neviem ako ty, ale myslím, že Andrej má celkom dobrý nápad, ak by sa ti chcelo, ja by som do toho šla a niečo o ppp by sme vymysleli na tejto stránke, hm?? Veď niekde sa musí začať. Zatial papa, ozvy sa...

esmae

Ahojte Ela,Emma.Ked som teraz citala vase prispevky,zacala som plakat.Mam 27,bulimiu asi 2 roky.Viem uz o tejto chorobe vsetko,len nie sa vyliecit.Sla som uz par krat k lekarke,v snahe vyhladat pomoc.Ona neurobila nic, len sa na mna pozerala ako na cirkusovu atrakciu a ona sa zvedavo pytala mna.Neviem,ako casto vraciate vy,ale ja mam dni, kedy je to aj 5x denne,do uplneho vycerpania.Za posledne tyzdne som si vazne poskodila traviace,dychacie ustrojenstvo a ladviny.Mozno nebudem moct mat deti.Vy ich mate a kvoli vam a nim dufam,ze najdete odvahu, vystupite zo svojho tiena a vyzdraviete. Dokazeme si neublizovavat kvoli druhym, skusme to aj kvoli sebe...

Andrej

Pre w aj Zuzku.
Ja som to uz na tejto teme niekolko krat spominal. Ak mate chut nieco pre seba spravit, ponukam Vam priestor na tejto stranke zriadit info o PPP, tak ako je to na ceskych strankach www.anabell.cz V pripade zaujmu ma prosim kontaktujte cez Kontakt na tejto stranke www.svetzdravia.sk

w

este beloved: aj mne sa velakrat stalo, ze som sa najedla kvoli priatelovi, je to ukrutna bolest v tebe, no ja som ju zahanala tym, ze som hladala vsetky mozne sposoby vysvetlujuce preco je moj priatel so mnou a preco mu na tom tak zalezi, aby som jedla...to pomohlo, sice po dlhom case predierania sa v mojej vyanorektikovanej hlavke, ale pomohlo vzdy..::)

w

pre beloved: ahoj:) noo, to je pravda, ze som sa "zamaskovala" len do tej BA:) mam 21 a ked som bola na tom najhorsie, bola som tak 30 kilova a teraz som sa vytiahla z takeho maleho kaciatka do podoby 56 kilovej labutky pri vyske 174cm:) ani som si predtym nevedela predstavit to, ze sa z toho niekedy budem vediet aj tesit..:)vies, ze tvoj priatel asi dost tusi a myslim si, ze by bolo pre neho asi najvacsim potesenim, keby vedel, ze sa snazis pre svoje uzdravenie robit a este k tomu aj sama..budes prenho tou najvacsou hrdinkou, lebo uz asi vie, ze to nie je ruzovy sad ta anorexia, nemyslis? rodicia by ta nepustili len tak na vylet? a toho, ze by sme na teba nejako "pozerali" sa nemusis vonkoncom obavat, lebo idem ja, co viem, co som dlhe roky trpela anorexiou a moja kamaratka, ktora trpi bulimiou a ideme tam, lebo vieme, ze toto moze byt dalsi z krokov ako prijat svoje telo. tak ak to nahodou cita niekto, kto by sa chcel pripojit, v klude dajte vediet a podte...

Ela

Ahoj Emma, aj aj mám ten istý problém, mám 25, skvelého manžela a syna, no a trpím bulímiou. Tiež neviem ako ďalej.Žačalo sa to, keď som pracovala v zahraničí a trvá to už 7 rokov.Tiež neviem ako ďalej, chcem s tým prestať no nedarí sa mi.Muž o tom nevie.