Bulímia,anorexia

Shackles

Ludia nazdar som chalan a stretol som sa s tymto s babamy v okoli len jedno vam poviem NERIESTE TO TAKTO ste to vy sami ake ste hlavna je podstata MYSLE anie HMOTNEJ PRIESTOROVEJ situacie.Krasu neziskate usilovanim a chcenim a viete preco LEBO STE KRASNE AKE STE LEBO ZIJETE A MOSTE BYT RADI FAKT. RASTAFARAJ JAH MAN

Zuzka

Pre Mišku
Ahoj Miši! Úplne ťa chápem, že chceš scchudnúť, všetky tu veľmi poznáme tú túžbu schudnúť a zároveň veľkú nenávisť k svojmu telu a nedokážeme ho prijať také aké je a za to ho chceme trestať, lebo nie je také aké by sme ho chceli mať. No a ty si ho začala asi aj trestať tým rezaním, všakže? Neviem ako by som ti mohla pomôcť takto na diaľku, ale keby si mala možnosť, skús vyhľadať nejakú odbornú pomoc, alebo vyhľadať nejakú terapiu, kde sa stretávajú dievčatá s rovnakým problémom. To by ti možno pomohlo. Neviem odkiaľ si, takže ti neviem pomôcť, kam by si mala asi tak zájsť. No zatiaľ ti držím päste aby si prekonala tú nenávisť voči samej sebe. Ale z vlastnej skúsenosti viem, že je to moc, moc ťažké a najviac nám dokáže pomôcť len opora, podpora a láska blízkych, len keby to tak vedeli, že? No zatial papa...

Miška

Ahojte trpela som od štrnástich anorexiou sprestávkami,teraz mám 24 rokov a už niekoľko dní sa prejavuje u mna bulímia striedavo s anorexiou trápim sa pre svoju postavu a začala som sa rezať na tých častiach tela kde si pripadám tučná.ťažko sa mi chudne i ked nejem prestala som chodiť na vc,nikto nechápe načo chcem schudnúť,ale ja strašne chcem,neviem sa zmieriť s mojou postavou.Je to začarovaný kruh prosím poraďťe mi.Držím vám palce majte sa zatial.

emma

ahojte, volam sa Emma a mam ten isty problem ako vy.Len uz naozaj nevladzem dalej bojovat, som uplne nakonci so silami. Bojujem uz asi 3 roky, no stale bezvysledne.Postupne stracam nadej na vyliecenie. Najhorsie je, ze som v tom sama. Je to ako velka diera do ktorej som spadla a uz sa z nej nevladzem vyskriabat von.

Zuzka

Ahoj Stanko! To je v poriadku, ja som ti aj chcela odpísať na tvoj posledný email, lenže nejak som nechctiac vymazala a nevedela som potom tvoju adresu, takže som sa nemohla ozvať. A ako sa máš? Miška je na tom ako?

standa931

zuzka prepáč že som sa dlho neozval ale nemal som čas a nejaké problémy a tak... :))) jako sa mi tu máte??? :o)

Zuzka

el.vi
Ahoj! No jasné, keď bude aj w súhlasiť, tak by sme tu mohli spraviť nejakú propagandu, potom by sa trebalo len dohodnúť a nejak skontaktovať, čo by sa tam dalo atď. Keď niečo vymyslíme, určite sa ti ozveme :o)

Ela

esmae
Ja som tiež niekedy vracala aj 5x cez deň, počas tehotenstva sa to zmenilo, boli dni bez vracania, niekedy 1krát za deň. Teraz v tom pokračujem. Snažím sa s tým prestať, ale nedarí sa mi, ale snažím sa nevracať tak často.Najlepšie je pre mňa, keď mám veľa roboty, vtedy si na to ani nespomeniem.Lekára som ešte nevyhľadala.Máš zlé výsledky?Aké máš zdravotné problémi? Ja aj napriek tomu, že som nemala menzes, som otehotnela, jednoducho zázrak.

el.vi

zuzka, w :
baby rada sa k vam pridam ked budete xciet...toto sialenstvo treba nejako znicit...
...ja som uz vpohode... :o)