Pre Zuzku.Ďakujem ti že si mi odpísala pochádzam z mesta na východe tam som žiadnu terapiu špecializovanú na to nenašla,viem že to funguje len v Prahe.Preto som začala písať tu lebo som tu náhodou našla ľudí s podobnými problémamy,ja vam takisto rozumiem trápim sa tým roky mala som zle dedstvo amožno to spôsobilo aj to neviem odkedy som bola znásilnená tak odvtededy chem byť vychudnutá,lebo nechcem mať ženské tvary,nechcem sa žiadnym starším chlapom páčiť,dakedy žiadnym chlapom,stala sa zo mna feministka,keϡpriberim len zo pár kýl tak ma prepane srach stoho že ma niekto prepadne a znásilní,neccem vyzerať žensky ale chudo,stači ked schudnem len kilo tak mám na celí den dobrú náladu,ale anorexia sa u mna prejavovala už pred znásilnením mala som potom niekolko rokov som ju nemala,ale ked ma znásilnili tak sa mi anorexia vratila a ovela horšie.Asi za mesiac som shudla 15kg zosipala som sa a skončila som v nemocnici.teraz som začala vracať lebo sa strašne bojím že stlstnem i ked veľa nejem,ale nedarí sa mi veľmi chudnúť niečo sa tam narušilo nechodím na wc tak som začala skúšať preháŇadla uvidím či to zaberie aked schudnem budem šťasná a budem mať lepšie sebavedomie.