Bulímia,anorexia

Andrej

Zuzka, el.vi, w
Toto je celkom dobry zdroj informacii o tomto probleme... urcite by sa dalo podla toho spravit zakladna schema informacii.
www.anred.com

Miška

Pre Zuzku Tak to som rada,že nemyslel mna už som sa zľakla,že čo ta má byť.Bolo mi stoho hrozne,ale teraz mi je lepšie ked sa to vyjasnilo.

Miška

Pre Zuzku.Ďakujem ti že si mi odpísala pochádzam z mesta na východe tam som žiadnu terapiu špecializovanú na to nenašla,viem že to funguje len v Prahe.Preto som začala písať tu lebo som tu náhodou našla ľudí s podobnými problémamy,ja vam takisto rozumiem trápim sa tým roky mala som zle dedstvo amožno to spôsobilo aj to neviem odkedy som bola znásilnená tak odvtededy chem byť vychudnutá,lebo nechcem mať ženské tvary,nechcem sa žiadnym starším chlapom páčiť,dakedy žiadnym chlapom,stala sa zo mna feministka,keϡpriberim len zo pár kýl tak ma prepane srach stoho že ma niekto prepadne a znásilní,neccem vyzerať žensky ale chudo,stači ked schudnem len kilo tak mám na celí den dobrú náladu,ale anorexia sa u mna prejavovala už pred znásilnením mala som potom niekolko rokov som ju nemala,ale ked ma znásilnili tak sa mi anorexia vratila a ovela horšie.Asi za mesiac som shudla 15kg zosipala som sa a skončila som v nemocnici.teraz som začala vracať lebo sa strašne bojím že stlstnem i ked veľa nejem,ale nedarí sa mi veľmi chudnúť niečo sa tam narušilo nechodím na wc tak som začala skúšať preháŇadla uvidím či to zaberie aked schudnem budem šťasná a budem mať lepšie sebavedomie.

Zuzka

pre Mišku
To si sa zmýlila, Standa nemyslí teba, jeho priatelka sa volala tiež Miška a chodievala sem, ale už nechodí...

Miška

odkaz pre standu.standa ja som tu nová s niekym si ma míliš ja som nikdy nič nemala s drogou ani to nechcem, s niekym si ma pletiež sme tu dve pod menom Miška a nevyhrážaj sa mi keď´ani nevieš kto som, ja som v dedstve prežila dosť násilia bola som aj zneužita a keď´sa mi aj ti vyhrážaš násilim tak sa mám chuť podrezať a okrem toho pletiež si ma s inou ja som sa tu zaregristovala včera a včera som tu videla jedno dievča ktore má také isté meno ako ja.Myslela som si že mi to pomôže ak sa tu pridám a aj tu sa mi niejaký ,,standa,,vyhráža.To sa môžem rovno zabiť prežívam teraz peklo.JE mi stoho všetkého nanič.

standa931

zuzka :((( ja sa trápim... s Miškou som sa musel rozísť. :((( chcem jej pomoct ale ona je tak tvrdohlavá že sa to nedá :o( už rozmýšla aj o drogách. ja jej neco spravím :( nebudem už sem chodit lebo ma skoro vždy rozplače ked vidím tých ludí ktorí trpia úplne zbytočne :( ja nejsom tiež nejaký krásavec a je mi to jedno.... !!!pozrite sa okolo seba. kdo sa snaží byt chudší koli vám?? NIKDO! tak sa nato vykašlite aj vy a užívajte si života.. ved život sú aj iné veci ako jedlo.. postava a chudnutie !!! inak moja adresa je standa931@post.sk

fibina

Emma.Som tu nová a nesledovala som diskusie a neovládam prácu s PC.Náhodou som sa tu včera dostala a zaujal ma tvoj prípad.Píšeš,že máš 25r.Co by dali niektorí,aby mohli mať ešte raz toľko?Máš fajn manžela-váž si to a dakuj,aby taký ostal.Krásnu dcérku-Kvôli nej si už raz prestala,tak verím,že to dokážeš znova.Nezaoberaj sa veľmi sebou,že si sama s dcérkou,venuj sa jej daj jej veľa lásky,pohladení a prípadne uvažuj nad dalším dieťatkom.Bude lepšie aj Tebe,aj mala sa bude mať s kým hrať.Môj recept pre Teba:ráno si daj rohlík a udrž ho čo najdlhšie..obed len polievku alebo niečo malé ale radšej chod von aby si to udržala v sebe..večer ozaj niečo slabe a to tiež vydrž/vari nechceš smrdieť večer pri mužovi ako žumpa?/.Ak budeš chcieť napíš mi v ktorej časti sveta sa nachádzaš?

killerqa

awojte wsetci..ako tak widim som jedna z mala co zacala w takom weku..teda ani nie tak zacala ..ale ze som jedna z mala tych mladsich co sem pisu..ste tu same starsie..okolo 20-tky..ja uz ale nechapem ako sa mozte takto trapit este aj pri manzeloch alebo detoch..uz sa zacinam bat ze stym nikdy ja neskoncim a ze dopadnem ako vy..ale i napriek tomu stym nechcem prestat..ta nasa tvrdohlavost co :(..inak mohla by mi niektora z vas napisat ako vam nato prisli ze mate bulimiu????prosiiiiiim..a ako ste sa liecili a tak..prosiiiiiim :(.. vopred dakujem