Pre Zuzku Ahoj Zuzka prepáč,že som sa skôr nemohla ozvať,ale som mala problém s počítačom musel byť dva dni odpojený a až teraz pred pár min mi ho brat dal do poriadku hned som prišla na tuto stránku.dam na tvoju radu prestanem používať tie prehánadla a skúsim tie čaje.S chudla som za ten týžden dva kg.Strašne chcem mať chudé nohy a užšie boky.Ja mám širšie boky a to ma trápi.Ešte ti odpoviem na tvoje otázky:takže školu som skončila,teraz pracujem.Mam kamarátky a kamaráta ale oni mi vtom moc nevedia poradiť.Mám aj psychologičku,začala som jej otom hovoriť a velmi mi stým nepomohla.Raz mi dala takú radu aby niekto obkreslil moju postavu na papier.Mám pocit akoby to nebrala vážne,lebo ja som jej pred tým hovorila iné problémy tak asi preto.preto som začala písať sem lebo tu som našla ľudí s podobnými problémamy a možno tu ma viac pochopia.Ja vas všetky úplne chapem,mám to roky.V mojom okolí nepoznám nikoho kto by mi stým pomohol.Myslím si že moja postava je hrozná zdeformovaná...chcela by som sa ťa spítať,že ako dlho tým trpíš kolko rokov a či je to kvôli clapom,alebo rodine,alebo iným veciam?Môj sen je mať ťenké nohy.A ti študuješ pracuješ?a ešte ako sa volajú tie čaje dostať ich len vlekárnach,alebo aj v potravynárskych obchodoch.Dakujem ti za radu,ja som tiež mala také problémy s clapmi že ma obťažovali všeliaky starí mladý aj opití,večšinou v autobuse starí úchiláci a popritom sa ani odhalene ani vyzivavo neobliekam,sukne nenosim a mam fobiu s clapov.V autobuse si sadám len v predu,na diskotéky sa bojím chodiť a bojím sa nosiť sukne.tak sa maj som rada,že v tom niesom sama/chlapi/drž sa som rada,že si mi odpísa la.Tak sa maj a ozvy sa .tiež ti držím palce,