beloved:
ach, napisala som 30? nie, nie, opravujem, 30 som nemala, ale 40, uf, 30 by bolo asi moc uz zle, ved uz pri tych 40 som mala dost velke zdravotne problemy. ale beloved, aka hmotnost je pri anorexii to vobec nie je skala, ktora znaci ako velmi si na tom zle, poznala som dievcata, ktore mali len slabucku podvahu a v hlavke anorektickych myslienok mali viac, nez niektore dievcata v hroznych, neviem kolko malo kilovych, stavoch. toto nie je o pretekani sa, prosim, neber to ako zamienku na chudnutie, radsej sa inspiruj k druhej, cim budes mat vacsiu hmotnost k normalnej, zdravej hmotnosti, tym budes blizsie k uzdraveniu. ver mi. to, ze si stale chorucka s tym ma vela spolocneho, takze musis to vziat do vlastnych ruk a nejaku tu imunitnu ochranu svojho tela musis zacat prijmat nejakymi, fakt, kvalitnymi potravinami (su take), a skusit zahanat vycitky, lebo aj ti ti zoslabuju imunitu. chces nejake lahke recepty, ktorymi som ja zacinala? a ak mas chut sa pridat k nam a robit s nami na tej stranke, v klude mozes pomoct, mozno prave to by bolo pre teba zlomove a skusila by si to, co by sme davali na nasu stranku, a aplikovala na sebe a mozno to pomoze, hm? v klude popremyslaj a napis svoje myslienky co by si dala na stranku, na co sa budeme zameriavat a tak, ved mail tu mam, tak...:) bud silna, dokazes to