sona 324
Ja som tiez na tom bola tak zle ako tvoja znama. Kazdy sa musi chciet vyliecit sam a nieje to jednoduche. Treba zacat mysliet pozitivne a zacat si vazit svoj vlastny zivot.
xyz:
Vitaj naspäť, som total happy, že si sa ozvala. Ja som doteraz len sledovala túto diskusiu, neodvážila som vstúpiť...Prešla som všetkým, o čom je táto debata a doteraz nie som celkom o.k., ale už nejaký čas víťazím nad sebou. Please, toto nám už radšej nerob, v noci som oka nezažmúrila...Inak zdravím všetkých a držím peste!!!
tak som tu,len s inym menom...w,zuzka a vsetci co reagovali na moje vcerajsie zlyhanie,dakujem a zaroven sa ospravedlnujem...hanbim sa,nechcela som sposobit nic zle..dam sa dokopy..a rada vam pomozem s tym projektom..este raz,je mi to luto...
baby ja sa bojim........ja potrebujem suuuuuuuuurne zhodit do nedele aspon aspon 4 kilecka da sa to ked nebudem nic papat...to bude iba taka ocistna kura...hmmm???proooooooossssssssiiiiimmmm poradte
caute.....boze konecne nejaka normalna stranka....pokusam sa zhodit uz 4 roky zo zaciatku som schudla potom som to nabrala spat a teraz mam 54kg a 160cm...cvicim kazdy den ,vyskusala som kalanetiku,superkalanetiku,brusnetance,taebo,aerob ic,skakanie cez svihadlo,7 rokov karate....a stale si myslim ze som rovnaka....drzala som kopu diet...ale nejak nic ...potrebujem zhodit z noh ale neviem ako!!!!som zufala prosim pomozte:)))dakujem
Ahoj chrobacik,
dakujem ti za tvoju odpoved. Ja si uvedomujem, ze tato choroba sa da vyhrat len vtedy, ked clovek chce. Pokial nechce tak klame sam seba a aj vsetkych okolo. Neviem, ci im odporucim nejaku literaturu, lebo oni uz precitali asi vsetko. Akosi to nefunguje. A ona aj chce, len neviem ci to nieje iba navonok, ked jej nic nepomaha.