Bulímia,anorexia

Zuzka

Miška
Ahoj Miši! Tak to je celkom nomálne, že aj keď schudneš, tak to na sebe nevidíš a stále máš potrebu niekde zhodiť. To je typický príznak týchto chorôb. Máš na seba skreslený pohlad a si na seba prísnejšia v meradle ako na druhých. Aj ja stále vidím v zrkadle, kde by som malal ešte zhodiť, stále nie som spokojná, aj keď iní ludia mi skôr prizvukujú aby som pribrala, no ja si to aj tak nemyslím, ale viem, že oni majú určite pravdu, lebo majú zdravú mysel.
Už si si kúpila tie čaje? Pomáhajú ti? Snáď áno. Bola by som nerada, keby som ti zle poradila. A prosím Miši, je to asi smiešne, že to hovorím ja, čo vždy prepadnem preháňadlu, ale pokial nie si na to navyknutá, tak to neber. Naozaj ver mi, mám skúsenosti s týmito vecami a nie je to nič dobré. Vďaka tomu mám poškodený celý tráviaci trakt a stačí ak zjem niečoho viac, alebo niečo iné asi ako by som mala, tak ma bolí brucho a podobne. No zatial sa drž a ozvy sa, papa...

evik

Lekar moze zistit bulimiu pri obycajnom vysetreni hrdla-uvidi tam stopy po skriabani a drazdeni podnebia a krku. Ked je to pomerne cerstve, je to vidiet...

killerqa

chrobacik: vaaazne???ani nevies ako si ma teraz potesila..dakujem dakujem dakujem a este raz dakujem ze si mi odpisala..vies mam ist v piatok na nejake vysetrenia lebo som si nasla taku uzlinku na tele..a nasi si myslia ze je to vazne..a bojim sa ze mi tak pridu aj na to zesom bulimicka..moji znamy sice o tom vedia poniektori a tak som myslela ze sa nato pride :(

Chrobacik

killerqa
na to nemozu prist pri beznom vysetreni, aspon mne na to endokrinologycka ani gynekologycka neprisli. Da sa na to prist iba ked ta niekto zbada, ze jes a potom vracias.

Chrobacik

zuju
Boze tebe sa zije, ja som prezila mesiac bez vracania a dufam, ze vydrzim tak dlho ako ty a dufam, ze sa mi po 4 rokoch vrati menstruacia. Ty si s tym nemala problem?

killerqa

aaaaaaahojte tak vam zas pisem...ale ste ma sklamali..kazdemu sa tu snazite pomoct a ja sa vas pytam na nieco tak nato kaslete..uz mi prosim napiste niekto!!!!....=´(..uz som velmi smutna...tak odpovie mi niekto ako mi mozu prist nato ze osm bulimicka??ci nato mozu prist na beznom vysetreni??.prosiiiiiiiiiiim....dakujem =´(

Zuzka

xyz
Ahojky! Som rada, že si znova tu. Snáď sa už cítiš lepšie. No jasné, určite sa k nám môžeš pripojiť. Keď s w prídeme na niečo dobré, tak ti dáme určite vedieť. Zatial sa drž, dávaj na seba pozor a nezabudni, že my ťa tu máme radi :))

zuju

Caute kocky, zajtra budu styri mesiace co nezvraciam!!! Ale pribrala som a chcem t nejako rozumne zhodit, lenze u mna je teoria jedno prax druha.