Miška
Ahoj Miši! Tak dúfam, že ti ten čaj aspoň trošku nahradí preháňadlá, lebo tie nie sú naozaj zdraviu prospešné a to ti hovorím ako človek, ktorý s tým má bohaté skúsenosti. Je to ako droga.. Je fajn, že už sa cítiš lepšie, skús v tej nálade vydržať dlhšie. No to som nevedela, že si sa potíkala s ppp už pred tým incidentom. Tak to je samozrejmé, že ti to k vyliečeniu vôbec neprospelo, skôr pohoršilo. Aj ja bývam vo veľkom meste, som síce malá, ale už si nevšímam pohľady a poznámky druhých. Jednoducho sa snaž ako sa hovorí, jedným uchom dnu, druhým von. V živote stretneš ešte veľa zlých ľudí a nesmieš si pripúšťať ich pohľady a poznámky, lebo sa zblázniš. Musíš si urobiť okolo seba taký ochranný štít a vpúšťať tam len tých, ktorých ty budeš chcieť. A s tým, že chceš byť stále chudá, tak to úplne chápem, to chce každá z nás a každá z nás netuší prečo to tak vôbec veľmi chceme. Na tom, či nás niekto má rád to vôbec nič nemení. Hlavná je vnútorná krása a keď budeš krásna vo vnútry, bude tá krása z teba vyžarovať aj z vonkajšej strany. Viem, ľahko sa to píše, veď ja sama mám potreby ešte stále chudnúť, no dôležité je si to uvedomiť, že to nie je normálné a zdravé a rozhodnúť sa bojovať. Ja sa ako tak snažím, ale cesta k zdraviu je dlhá a veľmi náročná a ja to viem, no nesmiem sa vzdať a aj keď 100 krát padnem, treba vstať a pokračovať. Miši, viem ako veľmi túžiš po dokonalej štíhlosti, ale polož si otázku, čo ti to prinesie? Iba utrpenie. Myslíš si, že keď budeš mať o 3 kg menej, tak ťa bude mať kamarátka, alebo rodičia radšej? Keby tá tvoja priateľka pribrala, prestala by si ju mať za to rada? Určite nie. Ale dokonalý nie je nikto, aj tie modelky v časopisoch sú samý retuš a ja považujem viac za dokonalosť napr. matku Terezu ako nejakú chudú krásnu modelku. Hmm? Skús o tom všetkom popremýšľať, dobre? Tak sa maj zatiaľ krásne, drž sa, papa :))