Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mimi

U mna to vsetko zacalo pred takymi 3 rokmi. Spociatku v tom bola vidina schudnut, i ked som mala v tej dobe bmi pod normalom,no ja som zo sebou nebola spokojna. Odvtedy sa nic nezmenilo,naopak,odkedy v tom lietam,pribrala som. Je to ako zacarovany kruh,z ktoreho niet uniku,i ked by som chcela. Spociatku to bolo len vynechavanie kalorickych jediel,no prilisna abstinecia viedla k prehnanej pazravosti spojenej s rabovanim chladnicky.Niekedy vtedy mi na um prisla myslienka strcit si prst do krku. Pomyslela som si- take jednoduche,no odvtedy sa to so mnou vlecie.Nemam tak silnu volu povedat si- nebudes jest,zhodis tych par kil a vsetko bude ok. Ked tu citam tie vypovede ludi,ktori jedlo nemozu ani vidiet,pravdupovediac im zavidim,pretoze ja bez jedla zit nemozem.Je to ako navykova droga.

Zuzka

Miška
Ahoj Miši! Som rada, že ti ten čaj trošku pomáha, to bol hlavný účel, aby si nemusela opäť siahnúť po preháňadle. Miši a tie pohľady chlapov si nevšímaj, im je to od prírody dané, že sú lovci a pokukujú po samiciach, viem, niektorí sú veľmi nepríjemní, ale nehádž ich všetkých do jedného vreca. Nájdu sa aj dobrí muži, nie je ich síce veľa, ale nájdu. Napr. ja pozám jedného super doktora, ďalej moja sestra má perfektného priateľa, ktorý mi veľmi pomáha a určite aj v tvojom okoloí je niekto taký, len musíš zhodiť tie šedé okuliare. Chápem, že po tvojom zážitku je ťažké dôverovať mužom, fakt sa ti nedivím, ale naozaj nie sú všetci rovnakí. A to my môžeš veriť, ja na nich šťastie tiež zrovna nemám a nezanevrela som na nich :)) Aj niektoré ženy sú ešte horšie ako chlapy. Zneužívajú a týrajú svoje deti, jednoducho v každom pohlaví máš aj dobrých, aj zlých. Tak sa maj zatial pekne, drž sa, papa..

Zuzka

SZ Andrej
Ahoj! Prosím ťa ty si to ako myslel? My s w sme si totiž vymysleli také niečo, že keď si ludia kliknú na našu nejakú ikonku, tak sa im zobrazí naša stránka. Alebo ty si to myslel len ako nejaký maličký príspevok?? Lebo my by sme toho chceli mať viac, len ako nejaké 2 stránky. Zatial pa..

igor_2

ahoj,viete mi poradi,moja sestra trpi bulimiou,strasne sa zmenila a nechce pomoct! trpi cela rodina,viete mi poradit kam sa mam obratit?

Miška

Pre Bulimikou aj Anorektikou
U mna sa to strieda bulímia s anorexiou.Prvýkrat som bulimiu mala v 17 rokoch,ale ja so pri tom shudla 7kg potom som stym prestala.Po roku som mala anorexiu aj to odišlo a asi o rok aj dačo som mala znovu anorexiu po zlej príhode vtedy som schudla 15kg od vtedy do teraz som mala stale anorexiu a pred mesiacom sa začala po rokoch zase u mna objavovať bulímia,tyžden aj dačo som nezvracala,lebo som prejšla zase na anorexiu.Schudla som .Davam si male davky a aj tie nedojem.Bulimiu som mala 2 krat za život,ale anorexiu asi 10 raz ak nie viac.Mám to už 10 rokov.Teraz mam nechutenstvo k jedlu neviem to zjesť,jem stašne pomali.Ranajkovať už vôbec nedokažem a ked hej tak maximalne polku chleba.Kedže tvrdite že že bulimici sa stoho nedostanu ale abstinuju tak u mna je to bodobne s anorexiou.Mala som prestavky a potom som zase bola vtom ,,kruhu,,odkedy som zažila istu udalosť tak odvtedy som mavala častejšie a vážnejšie anorexie.Ja som to tu aj pisala že čo sa stalo,ale nechcem to znova napisať,lebo vela ľudi čita tieto stranky.Aj ja sa citim v začarovanom kruhu a myslim že sa tu tak večšina citi.Myslim si že vy bulimičky to mate nebezpečnejšie,lebo sa vam naruši vela organov.Nič ine nam všetkym čo sme tu neostava len bojovať stým.Držme si palce navzájom.

bibi

Je to "sranda", nie? Niekomu chyba alkohol, inemu cigy, bulimici potrebuju jedlo. Existuju aj ludia, ktori nie su zavisli od nicoho? Nie pomoc som nevyhladala, tak nejako som to chcela sama. Dost casto vsak na to myslim. co keby, aspon jeden raz znova. je to pokusenie, ale je to coraz lepsie. Mam aj kramy. Opat po 4 rokoch. Hura.

vrr

to je v pici, ani nevieme ako sa to zacalo a zrazu sme v tom az po usi, denno denne a vzdy si povieme ze od zajtra zaciname od znova a spravne. povzbudzujuce slova akoze abstinent velmi nepridu vhod, je to zacarovany kruh a ktoreho sa potapa clovek hlbsie a hlbsie, chce to zmenu, radikalnu, to vacsinou pomoze, treba co najskor zmenu, aby sa nestalo to ze odidu organy ako uz niektorym odisli, pokial je to len papkat vyvratit papkat vyvratit zda sa nam ze to ani nie je tak strasne ale v buducnosti je len skaza ak sa pokracuje. je to smutne

Chrobacik

Ahojte vsetci Bulimici, nenavidim tuto chorobu, vydrzala som mesiac a pol nevraciat a dnes som to zase urobila, je mi z toho zle. Som chuda, ide iba o to, ze sa chcem napraskat sladkostami a chlebom s maslom... a potom to vygrcat. Endokrinologycka sa snazi, aby som mala po 4 rokoch kramy,lebo budem mat problemy s otehotnenim, keby vedela, ze vo veci je bulimia, tak by sa na mna vykaslala. DA SA Z TEJETO BLBEJ CHOROBY DOSTAT? bibi ty, tvrdis ze nie, asi mas pravdu, ked neblvam, tak som iba abstinujuca, no myslim na bulimiu kazducky den. Mam oslabenu imunitu, chyba mi zensky hormon, preco som bola taka blba a zacala s tym?