Zuzka ahoj
Maš pravdu hadžem ich do jedneho vreca a musim to zmeniť.Lenže to sa neda hlavne kvoli mojej kamaratke ktoru chlapci viackrat využili na sex a aj mna chceli využiť na sex.Naposledy asi tak v jeseni ma balil jeden chlapec a nakoniec som sa dozvedele že ma chcel do postele.Povedal,že ma mal trocha rad a že ma chcel do postele a to ma ranilo.Ja neviem či len tu v meste su taky,alebo aj inde.Musim sa naučiť ich nehadzať do jedneho vreca,ale potrebujem na to asi čas.Hrozne ma ranili.A ta hrozna prihoda-zažitok čo sa mi stal ma poznačil a dodnes mam stoho traumu.Ja som si vtedy dorezala prsia a začala som ríchlo chudnuť,častejšie sa od vtedy u mna prejavuje anorexia a každy den si sledujem postavu meriam.Na vahu sa poslednu dobu bojim postaviť.Dakedy mam pocit,že preto chcem byť chuda,lebo niečo stym chcem povedať,ale sama neviem čo.Mam pocit,že volam o pomoc,lasku a ešte o niečo,ale to už neviem ,že čo.
Tie čaje mi pomohli prehanadla som už prestala používať.Chodim na zachod tak sa drž,prajem ti peknny den-noc/neviem kedy to budeš čitať/papa