Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

bambulka

ahojte. skoro ma anorexia pohltla. nastastie som si postahovala a vytlacila niektore clanky z internetu a uvedomila som si, ze sa musim co najskor spamatat. velmi mi pomohol moj priatel, ktoremu za to velmi dakujem

adeline

Myslim ze to nie je choroba.Ved ja si viem povedat dost.Ja chcem len schudnut na svoju vysnivanu vahu a to je vsetko pod tuto hranicu nepojdem.Takze si myslim ze to nie je choroba.No v niecom mas Miska pravdu aj ja mam problem a ten riesim touto cestou.Som zamestnana vo firme kde preferuju dobre vyzerajuce a tie maju aj lepsie platove podmienky a tak isto sa ku nim aj uctivejsie chovaju aj to je jeden s dovodou.Preco!

kacenka

To co tu citam, to su len ubohe vyhovorky, nic ine. Keby ste sa chceli z toho dostat, tak vsetko sa da, ...lenze vas problem je ten, ze vy nechcete a jedine co viete je lutovat sa....A este sa tu podaktore aj chvalte s tym kolko vazite- ako keby vam to mal niekto zavidiet...!!!

Andrej

Zuzka & Co... :)
ak by Vam to nevadilo, rad by som si pozrel Vas navrh predtym, nez na nom stravite kopu casu.
Tak isto si myslim, ze "menej je niekedy viac"... a teda, ked budete mat dobry plan, tak to mozeme pustat postupne a nie az ked to bude cele hotove... pretoze to sa zlahka moze stat, ze to aj nebude nikdy... :) Prikladom je tento server. Vobec nie je taky, aky by som ho chcel mat, ale uz sa mu tesi vela ludi (viac ako 30000 mesacne!)... a to nas posuva dalej. :) Keby sme to pustili az ked to bude dobre a hotove, este by som nemal kde toto pisat.

Miška

veruška
Mne sa ťažko o tom hovori.Ani neviem ako mam začať.Je to dlhy pribech a neviem ako ho mam tu skratiť.Ja si to ešte potrebujem usporiadať a teraz to nedokažem povedať.Ja vam to poviem len potrebujem na to čas.Rada by som ti to povedala,ale teraz to zo mna nejde.Ja už mam v tom všetkom zmätok.Raz to poviem.

Miška

mima
ja ti nato neviem opovedať.Ja mam proste k tomu nechutenstvo a isti blok niečoho čo mi nedovoli jesť a mam stiahnuti žaludok a ked niečo len male zjem tak sa citim plna.Necitim vôbec hlad len rano a to tiež na silu dam do seba polku chleba a viac už nemôžem lebo zacitim ktomu hrozny odpor,neznesiem vtedy ani pach obracia sa mi žaludok.Naviše to robim zo srachu zniečoho.Myslim,že to mam aj stoho,že ma niečo trápi mam bolesť v nútri a držim to vsebe.A aj keby som to chcela niekomu povedať tak to nedokažem je to komplikovane.používam čaj na regulaciu hmotnosti.tak asi tolko som ktomu vedela povedať.Maj sa.