Dancoo
Ahoj Danco! A ty prečo blbneš?? Hovoríš, že máš 3 roky bulímiu, tak by si asi mal vedieť, že to nie je len tak. Že to vzniká už oveľa skôr kým to prepukne a je v tom ešte tisíc iných skrytých dôvodov a pochybujem, že niekto si s priamym úmyslom vybral takúto poruchu, jednoducho tá choroba sa na teba nalepí a ty už si každým dňom bezmocnejší.
A možno si si všimol, že tiež sú tu aj ľudia ktorí bojujú s týmito ochoreniami už dlhé roky, čiže u nich to nie je rozhodne blbnutie a snažia sa toho zbaviť, no je pravda, že občas sa tu nájdu aj také, ktoré sa pokúšajú o vyvolanie tejto poruchy, no je to zriedkavé.
Vieš úprimne ešte som sa nestretla s chlapcom, ktorý by mal takýto problém, preto je to pre mňa niečo neobvyklé, ale určite viem, že bulímia nerozlišuje pohlavie a že je rovnako zničujúca u všetkých. Ja mám tiež 3 ročnú skúsenosť s poruchami príjmu potravy, presnejšie s anorexiou a viem, že to je svinstvo, ale u mňa nebol dôvod niekomu sa priblížiť, alebo extrémne schudnúť, u mňa bola dôvodom rodina.
Tak ti držím päste, hlavne bojuj a kamarátke sa snaž byť viac nápomocný ako vyčítavý. Možno to pomôže aj tebe, keď pomôžeš jej. Pa.