Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

sajuri

linda
ale to znamena,ze s tym musis zacat bojovat.ja mam anorexiu.viem,ze ta laka predstava ,ze budes chuda,taka je dnesna moda.ale anorexiou si znicis zdravie,viem teraz ta tomnezaujima,ale potom to raz budes urcite lutovat.prosim ta snez sa s tym zacat bojovat uz teraz.a navyse ak tak strasne chcves schudnut,da sa to aj inak,ale to ti hovori asi ta prava,co,ale ja sa teraz velmi snazim.

z-uzka

Miška
Ahoj Miši! Tak keď ti je zle z tuhých jedál a polievky môžeš, tak skús napr. aj kaše, to máš tiež tekutej konzistencie a je to skvelé. Napr. ja som si v poslednom čase veľmi oblúbila ovsenú kašičku :)) Alebo detské výživy, sú mňamko a veľmi zdravé. Alebo jogurtíky. Hmm, taký dobrý pribináčik by ťa tak pohladil zvnútra.
No možno to bude tým žalúdkom, že nemôžeš poriadne jesť normálne jedlá, asi sa mu niečo nepáči, alebo nepáčilo a teraz sa ozýva. Je dobré, že si sa s tým zverila lekárke v tom stacionáry, už ste na niečo prišli z čoho by to mohlo byť??
A tiež je fajn, že si si tam našla priateľov, to je veľmi dôležité, taký skutočný priateľ pomôže niekedy viac ako si môžeš myslieť :o))
Tak sa zatial drž a čoskoro daj vedieť ako sa vodí tvojmu žalúdku, papa, maj sa krásne :o)

sajuri

LUCKA.
A MIMOCHODOM TAKTO NIC NEVIRIESIS.LEBO,AK NIC NEJES ZNICIS SI ZALUDOK A CELE SVALSTVO A AK PRUDKO SCHUDNES TAK JE DOKAZANE ZE NA 70% TO NABERIES SPäť.

sajuri

babi,ale ja to nemyslim zle.aj ja sa s tym snazim prestat.a velmi.lenze stale citim taku tuzbu mat 35 kg.ale snazim sa ju potlacit.asi to co som napisALA BOLO DIVNE,ALE TO STE ZLE POCHOPILI.JA SOM CHCELA LEN LINDE NAPISAT STRANKU NA KTOREJ MOZE ZISTIT,CI JE ANOREKTICKA.VELMI MA TO MRZI,NECHCELA SOM ABY STE TO TAKTO POCHOPILI.

trinity

nemaju anorexiu ani bulimiu.Proste im nechuti jest.Tak ako aj mne.Takze to je asi tak vsetko no a citia sa tak lepsie ako ked boli trosku viac pri sebe

kacka

Linda, sajuri, bezte to riesit niekam inam, nie ste na tejto stranke vitane-ublizujete tym nie len sebe ale aj babam, ktore s tym bojuju a chcu sa tej potvory anorexie zbavit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

el.vi

sakra baby(linda, sajuri...), prestante prosim, ...alebo to aspon nerieste na tejto stranke...
kazdy den bez stravy sa vam 100nasobne vypomsti...
uz sa toho v zivote nezbavite...teraz ste este v pohode, ale pomalicky vas to bude ovladat, a ked si to konecne zacnete uvedomovat, uz bude neskoro...

linda

Lucka no a co kolko si schudla za 2tyzdne??ak si to dodrzalo to by si mala mat o 14 kil menej ked si nic nejedla a len pila...

linda

Sajuri ta sprava bola pre teba ale na miesto svojho mena som tam dala tvoje-sorry jak som sa ponahlala odpisat ti som sa sekla...promin

sajuri

dakujem za inter.stranku no ten test je fakt perfektny-no vyslo mi ze mam nabeh na 50% bulimie a 64%ment.anorexie no asi tak....