nevera...som na dne

Príspevok v téme: nevera...som na dne
Filipka15

Ahojte...s priatelom som bola takmer 3 a pol roka...Asi po mesiaci chodenia ma podviedol,olutoval a ja som odpustila s vierou,ze uz to nespravi a ze jednu sancu si zasluzi kazdy.Vsetko bolo viacmenej fajn,obcas nejake nezhody,hlavne preto,ze na neho dost baby letia a velakrat som mu nasla,ako nejake namotaval na nete,ale tym to haslo.Vcera vecer sa mi priznal s tym,ze uz mi viac nemoze klamat a ze od tej prvej nevery ma podviedol este 2x (raz pred asi 2 rokmi pripity na diske a druhykrat tento vikend-co je pre mna horsie,lebo isiel za nou az do ineho mesta,zaplatili si nejaky hotel zrejme a bol s nou az do nedele).Vravi,ze ma miluje,ale ze je hajzel a musim ho nechat,aby som sa zachranila.Ja som na dne,mame spolocny podnajom,spolocne veci,odisla som kvoli nemu do CZ,teraz nemam viziu buducnosti.Viem,jedina rada je opustit ho,a to aj zrejme urobim,ale stale ho milujem,nedokazem ho nenavidiet.Bol moj prvy,vo vsetkom,boli sme vela spolu,milion krasnych spomienok.Prosim,povedzte svoj nazor, rady,co spravit,ako sa z toho dostat.Mam pocit,ze sa mi zastavil zivot a ta bolest je na nevydrzanie. Dakujem

rozumiem ti

Filipka: na tvojom mieste by som ho pri odchode kopla niekam tak, ze bude mat s*acku nielen z vtaka, ale aj z mozgu. Preco? Lebo si sa par rokov zahadzovala s ku*vou v gatiach. Pride mi tie zrazu nadobudnute vycitky svedomia dost podozrive... po tom druhom raze ich nemal? preco sa s tym priznava az teraz, ked ho to tak trapi? a preco ma zrazu taku snahu ta zachranovat? moja zlata, bud rada, ze si sa tohto nechnepoviemco zbavila. urobila si presne to, co chcel, aby si urobila. a nedivila by som sa, kebyze uz je vesely s tou, s ktorou stravil ten vikend. dovod je prosty... pacili sa mu tie postelove hratky. a ano... ten zaujem, ktory teraz prejavuje je len cistenie si svedomia... sam vo svojich ociach tymto sposobom nechce ostat tym monstrom, ktorym uz aj tak je. teraz to tak sice nevidis, ale ten chlap urobil to najlepsie, co ti spravit mohol... ze preco? vies si taketo trapenie, ake si s nim zazivala, predstavit po cely svoj zivot?! vy*er sa nanho, za to trapenie nestoji. pekne spomienky si uchovaj, ale to je tak maximum, co tomuto zmrdovi este venuj. Si mlada, tipujem, ze ani vizaz nemas jak Quasimodova sestra.. tak vypni hlavu a hrud, mas este veeela peknych dni pred sebou :) nic nekonci.. naopak, iba sa zacina :)

p.s.: a jestli se pletu, tak sezeru svuj skalp :D

slobodnaa

Božie cesty: vieš ako sa hovorí- človeče pomôž si sám aj pán Boh ti pomôže. Takže si myslím, že zmeniť nešťastie človeka môže zas iba človek, lebo človek ho spôsobil.

Božie cesty

Život nie je jednoduchý. Urobil to raz, urobil to aj viackrát.Lepší nebude.
Treba si lepšie vyberať.
Láska je dar, s ktorým sa nezahráva!!!!Ľudia bývajú celý život nešťastní pre chybu v mladosti.
Jedine Boh má tú moc zmeniť nešťastie človeka !!!!

WSJGJFGFHGF

ahoj Filipka,ja som nic take nezazila ale poviem ti ze ked som citala co si pisala nabehla mi husia koza a zacala som plakat.Ak ti mozem pomoct tak ti doporucujem velmi peknu knihu,mala som kamaratku ktora bola Ceska a mala 9:rocny vztah s Cechom,on ju nechal a nasiel si uplny opak jej,nasiel si dlhonohu blondinku SK,ona bola mala brunetka.To len pisem aby si vedela co ti tym chcem povedat,ta moja kamoska zacala citat knihu MILUJ SVOJ ZIVOT,v tej knihe sa dozvedela ako ma zabudnut a netrapit sa nad clovekom ktory si ta nezasluzil.Doda ti novu silu k zivotu,ta moja kamoska bola po 9.rokoch vztahu uplne na dne,riesila to alkoholom,bola kost a koza.Tu knihu citam aj ja a poviem ti ze ZAzraky sa deju.Vela stastia

Filipka15

ahojte...tak dalsie dni bez neho a stale viac si uvedomujem,ze si moju lasku nikdy nevazil a posliapal vsetko,co som mu dala z uprimneho srdca.
Vcera mi napisal 3 smsky,raz volal (nedzvihla som),pisal aj mojej sestre,ci som ok (ani ona neodpisala). Nereagujem na neho,pise,ze ci som ok,co je so mnou,ze ma uz dva dni nevidel na nete...a ze mu je smutno.:-( Sestra vravi,ze si chce len ulavit svojmu svedomiu,ze zijem...asi ano-smutne zistenie :-(

titus

Filipka15: otrepana fraza ale pomaha len cas... najdes si ineho cloveka a uvidis, ze to bude lepsie... prezijes s nim krajsie veci ako s tym predtym... vsetko zle je naozaj na nieco dobre... ludi je na svete velmi vela i ked tych normalnejsich asi pomenej :) no same klise pozeram :) v kazdom pripade ti drzim place nech sa z toho skoro dostanes a unormalni sa ti zivot

tak

Filipka, neboj bude lepsie, ... uz teraz je lepsie, ja som mala tiez tazky den, pocuvam hudbu na plne pecky, ako vyda to mi pomaha, je to sialene blaznive, ale uzasne uzasne, ... velmi velmi dobre, zajtra mam volno, oddych maximal, ... velmi Ta podporujem, stretnes lasku, pride Ti do zivota, prajem Ti to z cekleho srdca, ... zivot je fascinujuci, aj ked to tak nie vzdy vyzera, ...

kukinka

dost nerada na to spominam, ale podelim sa..moj "prvy vztah" trval asi mesiac..bolo to na dialku..no ten chlap si ma nezasluzil. tiez som prezivala nieco podobne ako Ty..(ked som bola vo vztahu s nim). Dnes ten rozchod nelutujem. Ani nie 2 mesiace po rozhchode si nasiel za mna nahradu a uzival si s nimi..to bol september 2009. v januari tohto roku som spoznala svoju pravu lasku a to iste caka aj Teba :) Prava laska si Ta urcite najde ;)

Filipka15

hnusobqa...presne...vcera bol moj prvy den bez akehokolvek kontaktu s nim...len placem...zachvaty revu sa striedaju so stavmi apatie,kedy tupo hladim pred seba...a presne,ako si napisala...predstavujem si,co by bolo keby (dnes by bola krasna nedela,boli by sme spolu,navarili obed,isli sa prejst...)a medzi to mi prichadzaju vsetky mozne spomienky, aj na veci, o ktorych som uz ani nevedela,ze sa stali.
Najhorsie,ze v podvedomi stale cakam na nejaku spravu od neho, aspon jedna veta, kde by sa zaujimal,ako sa mam,ci som ok..alebo by vyjadril,ako mu je to luto :-(