Ahojte...s priatelom som bola takmer 3 a pol roka...Asi po mesiaci chodenia ma podviedol,olutoval a ja som odpustila s vierou,ze uz to nespravi a ze jednu sancu si zasluzi kazdy.Vsetko bolo viacmenej fajn,obcas nejake nezhody,hlavne preto,ze na neho dost baby letia a velakrat som mu nasla,ako nejake namotaval na nete,ale tym to haslo.Vcera vecer sa mi priznal s tym,ze uz mi viac nemoze klamat a ze od tej prvej nevery ma podviedol este 2x (raz pred asi 2 rokmi pripity na diske a druhykrat tento vikend-co je pre mna horsie,lebo isiel za nou az do ineho mesta,zaplatili si nejaky hotel zrejme a bol s nou az do nedele).Vravi,ze ma miluje,ale ze je hajzel a musim ho nechat,aby som sa zachranila.Ja som na dne,mame spolocny podnajom,spolocne veci,odisla som kvoli nemu do CZ,teraz nemam viziu buducnosti.Viem,jedina rada je opustit ho,a to aj zrejme urobim,ale stale ho milujem,nedokazem ho nenavidiet.Bol moj prvy,vo vsetkom,boli sme vela spolu,milion krasnych spomienok.Prosim,povedzte svoj nazor, rady,co spravit,ako sa z toho dostat.Mam pocit,ze sa mi zastavil zivot a ta bolest je na nevydrzanie. Dakujem
nevera...som na dne
ahojte...tak uz su to dva tyzdne a mne sa vobec nezda,ze by sa to u mna lepsilo aspon o par %, skor naopak, mam uplne hrozne myslienky a je mi este viac nanic.
je to normalne? akoby si az teraz uvedomujem,ze uz nikdy nebudeme spolu a chyba mi az nenormalne :-(
Filipka
kazdy clovek stoji za vsetky poklady sveta, kazdy clovek je jedinecny, kazdy clovek je zazracny, nikto nie je tu nadbytocny ani zbytocny, kazdy ma silu Nebies, ...svet je spravodlivy a je aj uzasny, ...
filipka: nemohla si to vidiet, lubila si ho. a to je presne to, co ti vravim: ty si nic neurobila zle! nemas si co vycitat.
babylove aj rozumiem ti...dakujem vam,mate obe pravdu,snad po istom case to budem i ja vidiet s takymto nadhladom, snazim sa.
Len ma mrzi, ze som 3 a pol roka nevidela,ze tento clovek nestal za to :-(
rozumiem ti krásne napísané, a hlavne pravdivé
my sa trápime a oni už sú dávno za vodou, ach ani slzu nevyron za takého tupca, ktorý si nevážil čo v tebe má, musíš ísť dalej a hlavne bez neho v hlave, prečo by si sa mala trápiť, on sa veru netrápi, a ty si to musíš uvedomiť, aj mne to chvíľu trvalo, ale tá predstava ako ja plačem do vankúša a on sa k....í už s inou - to nech ťa posunie vpred, musíš sa mať rada
rozumiem ti krásne napísané, a hlavne pravdivé
my sa trápime a oni už sú dávno za vodou, ach ani slzu nevyron za takého tupca, ktorý si nevážil čo v tebe má, musíš ísť dalej a hlavne bez neho v hlave, prečo by si sa mala trápiť, on sa veru netrápi, a ty si to musíš uvedomiť, aj mne to chvíľu trvalo, ale tá predstava ako ja plačem do vankúša a on sa k....í už s inou - to nech ťa posunie vpred, musíš sa mať rada
opusti ho.. to je strateny pripad
Filipka15: Ja ta pretiahnem ak ta to urobi stastnou. Dufam ze ti nevadi ze mam inu, ale ja na tom nevidim nic zle, ved vas budem mat rad obe :-)))))
Do*iti, dievcata, chyba nie je vo vas, ale v tich idiotoch, ktori nevedia, co chcu... To oni spravili to, co spravili, nie vy! To oni urobili nieco zle, nie vy! Jasne, ze to zvaluju na vas, su to slabosi a bezcharakterne svine (ti, co podvadzaju - ci zena, alebo chlap, to je fuk). Uz ma dost *ere to, ze sa furt trapi iba ten, kto neurobil nic zle, ba naopak. A ten, co kraviny robil, si bez stipky vycitiek svedomia zije veselo dalej, "sak jedno posliapane srdce hore-dole mam u prdele, hlavne, ze mne je dobre". Toto nie je okej! Nespravili ste nic zle, nemate sa preco trapit, obvinovat. Nech sa trapia oni. Svedomie je aj tak svina, skor ci neskor zacne hlodat ked sa mu nieco nepaci. A to je dobre. Ked s niecim clovek nie je spokojny, nic mu nebrani v tom, ferovo dat tomu druhemu najavo a vyriesit to k obojstrannej spokojnosti. Ci uz pokusom o napravu, alebo rozchodom. Ti, co podvadzaju su egoisticke ku*vy vysadene len na svoje pohodlie, bez stipky ohladu na druheho. Stoji taky clovek za trapenie?! Nie. A moze si hovorit co chce, ospravedlnovat to jak chce, na fakte, ze je to ku*va sa aj tak nic nemeni. A toto vam vravi osoba, ktora uz tiez zopar chyb narobila. Je okej dbat a usilovat o svoju spokojnost. No nie je okej ublizovat tym inym, ci uz vedome, alebo nevedome. Vzdy to ide aj inak.
p.s.: sorry za ten hodne expresivny ton, ale fakt ma to stve. preco sa ma trapit ten, kto nic zle neurobil?! A lutovat sa nepomaha.
Dakujem vam vsetkym,ze pisete, za rady...
Dnes je to tyzden,co som od neho odisla, viem,este strasne malo,ale vobec sa mi nezda,ze by to bolo o nieco lepsie...skor naopak :-( Snazim sa mysliet na nieco ine,ale aj tak vzdy kazda myslienka zase skonci pri nom..Moj rozum vie,ze je lepsie,ze sa to stalo teraz,ako neskor, i to,ze nie je mozne uz sa k nemu vratit,no i tak stale myslim na to,preco sa to vobec stalo a ake by bolo super,keby to nespravil a sme spolu :-( Este ma aj zoziera predstava,ze co ak uz je s nejakou druhou-viem,malo by mi to byt uz jedno,ale akosi nie je :-( Je to peklo na zemi,co mi pripravil...