Ahojte...s priatelom som bola takmer 3 a pol roka...Asi po mesiaci chodenia ma podviedol,olutoval a ja som odpustila s vierou,ze uz to nespravi a ze jednu sancu si zasluzi kazdy.Vsetko bolo viacmenej fajn,obcas nejake nezhody,hlavne preto,ze na neho dost baby letia a velakrat som mu nasla,ako nejake namotaval na nete,ale tym to haslo.Vcera vecer sa mi priznal s tym,ze uz mi viac nemoze klamat a ze od tej prvej nevery ma podviedol este 2x (raz pred asi 2 rokmi pripity na diske a druhykrat tento vikend-co je pre mna horsie,lebo isiel za nou az do ineho mesta,zaplatili si nejaky hotel zrejme a bol s nou az do nedele).Vravi,ze ma miluje,ale ze je hajzel a musim ho nechat,aby som sa zachranila.Ja som na dne,mame spolocny podnajom,spolocne veci,odisla som kvoli nemu do CZ,teraz nemam viziu buducnosti.Viem,jedina rada je opustit ho,a to aj zrejme urobim,ale stale ho milujem,nedokazem ho nenavidiet.Bol moj prvy,vo vsetkom,boli sme vela spolu,milion krasnych spomienok.Prosim,povedzte svoj nazor, rady,co spravit,ako sa z toho dostat.Mam pocit,ze sa mi zastavil zivot a ta bolest je na nevydrzanie. Dakujem
nevera...som na dne
Buď rada, že z toho vzťahu nie sú deti, bolo by to ťažšie aj pre teba aj pre ne.
Keď tvrdíš, že sa stavia k tomu, akoby to išlo mimo neho, nezaslúži si, aby si sa tak trápila. Určite to časom prebolí a nikdy nevieš kto a čo na teba milé čaká. Veľa šťastia.
siamej,ano milovala som ho viac,ako seba...dala by som svoj zivot za jeho,len aby bol stastny...a viem,chyba,chyba!!! Bol to prvy clovek,ktoreho som skutocne milovala,cakala som na lasku skoro do 25 rokov a vidis...teraz odchadzam a on sa tvari,ze to ide mimo neho...Vravis,ze ti to trvalo rok,Boze,to je strasne dlha doba...zda sa mi to ako vecnost :-(
Neboj, cas vsetko zahoji aj proti nasej voli niekedy. Prezila som presne to co ty, tiez som sa musela zbalit a doslova utiect, ale hlavne pred sebou, lebo ta zbytocna laska k niekomu kto si ju uz davno nezasluzil by ma tam drzala kym by ma to uplne neznicilo. Nebudem klamat, trvalo to rok kym som sa uplne spamatala ale zakladom je prerusit s nim akekolvek styky, vymazat ho a zrusit.
Prejde to uvidis. Nesmies hovorit, ze si ho milovala viac ako cokolvek, vari aj ako seba? To nemozes, to nie je zdrave, hoci volakedy som to aj ja takto citila, no uz vidim ze to je cesta do pekla. Najviac si musis vazit samu seba.
Dnes je najtazsi den v mojom doterajsom zivote...za par hodin mu dam navzdy zbohom, pobalila som si veci, vybavim posledne povinnosti a odchadzam...Viem,ze mnohi z vas to tiez prezili, a preto verim,ze viete,ako mi je...ako keby mi trhali srdce na kusy a do ran sypali sol...cakaju ma krute dni,bojim sa toho, bojim sa,ako zabudnem na toho,koho som milovala viac nez cokolvek na tomto svete... :-((((
ja som bola 9 rokov vydatá mame spolu 11r.dceru bol mi neverný a priznal sa mi bola som hysterická a velmi som plakala všade kde som bola som sa rozplakala davala som vinu sebe že nie som dobra sexe.............trvalo to asi pol roka rozviedli nas .....teraz žijem s priatelom a mame chlapčeka a som ščastna všetko časom prebolí
neboj sa Filipka, zabudnes.... Musis to len vidrzat. zasa bude dobre, uvidis :))
Dakujem Vam za vsetky rady a nazory...
Hrozne sa desim dni,co este len pridu. Teraz do piatku som este s nim na byte,ale potom odchadzam domov a pridem si niekedy uz len po zvysne veci.
Nici ma to vedomie,ze ho uz NIKDY neuvidim,neobjimem,nepobozkam...aj ked viem,ze on si to nezasluzi!!!Ale ako si zo srdca vytrhnut tu lasku k nemu...? :-(
ja si myslim,ze ak ta podviedol viac krat,tak to bude vzdy.nemiluje ta az tak,lebo clovek ktory skutocne miluje,neublizuje tomu druhemu.odist na cas prec je tvoje najlepsia moznost,zide z oci zide z mysle.drzim ti palce.urcite si zasluzis lepsieho a niekde na teba caka
Filipka, ja si myslim, ze nemas v ziadnom pripade strateny cas, mas o skusenost viac, ... zivotje o zmene, cas zahoji vsetky rany, ... tak sa nadychnis plnych pluc, hore hlavu, ... porozpravaj sa s Tvojim priatelom, ukonci jeden vztah, ... cas ukaze, co Ti zivot prinesie, ... ale celkom urcite len zazracne veci, veris tomu, ...
Dobre som sa zasmial :-D