Ahojte...s priatelom som bola takmer 3 a pol roka...Asi po mesiaci chodenia ma podviedol,olutoval a ja som odpustila s vierou,ze uz to nespravi a ze jednu sancu si zasluzi kazdy.Vsetko bolo viacmenej fajn,obcas nejake nezhody,hlavne preto,ze na neho dost baby letia a velakrat som mu nasla,ako nejake namotaval na nete,ale tym to haslo.Vcera vecer sa mi priznal s tym,ze uz mi viac nemoze klamat a ze od tej prvej nevery ma podviedol este 2x (raz pred asi 2 rokmi pripity na diske a druhykrat tento vikend-co je pre mna horsie,lebo isiel za nou az do ineho mesta,zaplatili si nejaky hotel zrejme a bol s nou az do nedele).Vravi,ze ma miluje,ale ze je hajzel a musim ho nechat,aby som sa zachranila.Ja som na dne,mame spolocny podnajom,spolocne veci,odisla som kvoli nemu do CZ,teraz nemam viziu buducnosti.Viem,jedina rada je opustit ho,a to aj zrejme urobim,ale stale ho milujem,nedokazem ho nenavidiet.Bol moj prvy,vo vsetkom,boli sme vela spolu,milion krasnych spomienok.Prosim,povedzte svoj nazor, rady,co spravit,ako sa z toho dostat.Mam pocit,ze sa mi zastavil zivot a ta bolest je na nevydrzanie. Dakujem
nevera...som na dne
dobre robis...a od vtedy ako si odisla ta kontaktuje,alebo aspon tolko,ze ti naznacil ,ze mu chybas?ak nie je to chrapun,sorry ....nechapem takych muzov..odpustis mu ,nieze by sa snazil,ale urobi to este raz a ver taky ako on ostanu sami ,je este mlady moze si este par rokov takto dokazovat,ze je muz,ale casom pride na to,ze uz vycerpal vsetko co mohol ...a ver ty uz vtedy budes davno stasna s inym
gabuska77, zili sme spolu v CZ, kde obaja studujeme doktoraty. Ked mi to povedal, odisla som od neho. Uz su to dva tyzdne. No este mi tam ostali veci, hlavne oblecenie...chcem ist pre to buduci tyzden. Dufam,ze ho nestretnem a ze len najde byt bez mojich veci. Kluce mu potom necham na vratnici.. :-(
no ked sa nezmenil kasli na neho...tak uz fakt musi mat inu...predpokladam,ze zijete spolu....mala by si mu dat ranu pod pas ....ja viem je to tazke ,ale ked nebude doma zbal svojeveci a odid...ziaden muz nestoji za to aby sme mu my zeny toto tolerovali a trpeli
gabuska77, myslim, ze to by sa musel sakra inak spravat,aby som vobec uvazovala o dalsej sanci. Zatial nespravil vobec nic,aby som zmenila svoj nazor. Skor zacinam stale viac verit tomu,ze ma nikdy nejak nemiloval a ze mu takyto zivot teraz aj vyhovuje...ale dakujem ti
ahoj..no ty sama musis citit a vidiet ci ten vztah ma buducnost...nevera je fakt chrapunstvo...ale v dnesnej dobe tak normalna vec...hlavne v pripade muzov...chapem,ze ho milujes..asi by som bola tiez na vazkach ci ho opustit,alebo odpustit...a aj to je pravda,ze si mu uz sancu dala a ak mu je das este raz moze to aj zneuzit...vsak mi aj tak stale odpusti si bude mysliet...skus urcit vo vasom vztahu ty pravidla ,sleduj jeho spravanie,a asi mu daj este jednu sancu poslednu,musi ta fakt milovat,len muzi su od prirody zvery,ony nerozmyslaju rozumom,ale tym kuskom masa co maju a potrebuju si dokoazovat,ze maju nadvladu nad nami zenami,skus pritvrdit a uvidis ako sa bude nadalej spravat...a drz sa
lienocka2808, ja som sa ho Xkrat pytala,ci sa chce rozist a ze ak ano, nech mi to povie rovno,ze to znesiem lepsie ako klamstvo a pretvarku a jeho odpoved bola vzdy,ze nechce,ze chce byt so mnou aj nadalej...tak vobec nechapem :-(
Aha, ked to bolo takto, tak ja si myslim,ze sa chcel rozist, ale nevedel ti to povedat do oci, tak ti povedal o nevere a nemusel rozchod realizovat z jeho strany. Mne to tak pride, chlapi su zbabeli. Musis si to pretrpiet, a potom najdes klud. Najlepsie je znova sa zamilovat, ale nevyhladavat to nasilu. Asi by si mala odist na nejaky cas na miesto kde si s nim nebola. Mne to pomohlo, ja som sa zdekovala do anglicka, kde mi ho nic nepripominalo a tam to bolo ok.behom mesiaca som bola vyliecena.Rozhodne mu nepis a nepros o pozornost. Podla mna uz aj niekoho ma, nejaku novu priatelku. Cim rychlejsie si to uvedomis, tym lahsie sa s tym vyrovnas.
Filipka..úplne ťa chápem ..tiež som prežila niečo podobné..:(ale ver ,že nič nie je stratené..vykašli sa na neho...nestojí ti vôbec za to trápenie...skús si s ním predstaviť budúcnosť???Myslíš ,že by bolo lepšie ak by ste spolu mali dieťa ..a on by ťa podvádzal na každom kroku??Má to určite v povahe..nezmení sa a ty sabudeš iba trápiť a pritom na teba už niekde možno čaká muž ,ktorý bude ten pravý ...pokial sa však neoslobodíš od tohto vzťahu,ktorý nikam nevedie strácaš svoj drahocenný čas...
lienocka2808...ale ozval...prve dni mi vypisoval smsky,ci som ok,v poriadku a tak...najprv som nereagovala,potom som mu na icq napisala,ze nech si ulavi svojmu svedomiu,ze zijem a nech ma uz necha tak.No este mi potom napisal par sms (viacmenej pracovnych,kvoli skole), v nedelu mi aj volal,tiez kvoli skole a potom este,ze ako sa mam.No a v pondelok som s nim dlhsie komunikovala na icq,a som len zirala z jeho postoja,pisal stylom,ze on je hajzel,ze teraz som aspon kludna a vyrovnana,tak ako som to vzdy chcela (pred 3 tyzdnami som mu totiz v jednej mensej hadke, este ked sme boli spolu,napisala vetu,ze uz chcem len pokoj na dusi,ak to ma byt aj za cenu rozchodu-a tuto vetu si on nejak zobral k srdcu a teraz mi napisal,ze vtedy sa rozhodol,ze mi povie pravdu o tej nevere spred 2 rokov...co mozno este chapem,ale chore je to,ze si hned naplanoval tu dalsiu-jeho odpoved na to:vedel som,ze ma opustis,ked sa priznam o tej druhej,tak uz som nemal co stratit)...
a on sa ti vobec neozval? proste si mu povedala, ze koniec. a nic?? nezaujem z jeho strany?