Hladovka čo si myslíte?

Príspevok v téme: Hladovka čo si myslíte?
slniecko_V

ahojte.čo si myslíte koľko sa dá schudnúť hladovkou??ja viem,že potom príde jojo efekt a aj to že to je nezdravé.tak také rady mi nemusíte dávať aby som ju nedržala:)nechcem úplnú hladovku ale sem-tam si niečo aj dám.kebyže ju držím tak ale 2 mesiace kolko by som podla vás schudla??držal niekto hladovku?kolko ste schudli?

whee_ee

OK, znič sa, keď si najmúdrejšia. aj to chudnutie pri hladovke sa časom zastaví, metabolizmus si zvykne a vieš čo potom bude robiť, keď sa naješ?? ... no ako úžas, ale tak tvoja vec...

prepáč, ale normálne ma to trochu vytočilo, nevážiš si zdravie...

rob ako myslíš. tvoj život.

meri.m

Hladovka je asi skôr o celkovej detoxikácii ako len o chudnutí. Mne sa párkrát podarilo nejesť tak týždeň-dva, ale to som mala zlomené srdce a jedlo bolo to posledné, čo som chcela vidieť. Úbytky hmotnosti nič extra, cca 2kg/týždeň (s chrípkou som raz mala rekord 4kg/4 dni).
Raz som skúšala jogínsku metódu Šankhaprakšálana, aj keď sa to neodporúča bez dozoru... celý tráviaci trakt sa prepláchne slanou vodou, len potom treba jesť veľmi opatrne, v podstate bábätkovskú stravu, kým sa nanovo vytvorí celá mikroflóra. Chudla som ešte aj ďalšie týždne, hoci som jedla fakt veľa - no väčšinou len ryžu a dusenú zeleninu.
A na rýchly efekt ľudia odporúčajú cvičiť v potravinárskej fólii, resp. zábaly v kozmetických centrách, vraj sú to okamžite centimetre dole.

slniecko_V

dobre ludkovia moji:)ved co najhorsie bude ze by som umrela a to by nikomu nevadilo...nikto ma nema rad a uz ani priatel mozno aj koli tomu ze som pribrala:( tak pojdem aj tak do toho..

tak

... nuz nech sa Ti paci, schudnes zakonite aj tri kila do tyzdna, ... aj viac, staci tak, ... nasledky mozes citit potom aj niekolko rokov, ...

slniecko_V

ale ja chcem schudnut len do dovolenky a potom mi je jedno ci po dovolenke priberem aj 100 kil..ja som len chcela vedet ze ci tu ma niekto s tym skusenost a ci si myslite ze schudnem..nic viac...ale aj tak dakujem

tak

ja neuznavam ziadnu dietu, a to co tu pises je drasticke krute nezdrave, neodporucam v ziadnom pripade, ublizis si, su aj ine sposoby ako dostat svoju vahu do rovnovahy, ...

whee_ee

jednotvárna strava... a potom priberieš zo všetkého ... alebo to nebodaj budeš dodržiavať celý život? ...a vieš čo je vlčí hlad? ... ale rob ako myslíš, poučíš sa na vlastných chybách.