Hladovka čo si myslíte?

Príspevok v téme: Hladovka čo si myslíte?
slniecko_V

ahojte.čo si myslíte koľko sa dá schudnúť hladovkou??ja viem,že potom príde jojo efekt a aj to že to je nezdravé.tak také rady mi nemusíte dávať aby som ju nedržala:)nechcem úplnú hladovku ale sem-tam si niečo aj dám.kebyže ju držím tak ale 2 mesiace kolko by som podla vás schudla??držal niekto hladovku?kolko ste schudli?

smajliQa

ahojte a co ten NATURAL TREE SYRUP???
o co ide? som pocula, ze je to dobre na detox, a ocistu,,,, ale neviem presne o co ide, takze ti neporadim,, len si pozistuj o tom, lebo kamoska to pila...

SuchSoft

Hladovka (PÔST) - v žiadnom prípade neslúži na chudnutie. V žiadnom prípade to na chudnutie neodporúčam!
Slúži to predovšetkým na očistu tela a v prípade dlhého pôstu (21 a viac) aj očistu duše.
Ako písala Anne, určite si naštuduj www.pust.cz!!!

Ja som držal jeden pôst (destilovaná voda a NIČ!) 10 dní a v pohode, ani som nepocítil hlad (to je o psychike, o vnútornom presvedčení).
Teraz držím druhý pôst (3. deň) a rád by som spravil 21. dní, teda ak to pôjde.

doubledog

hladovka je vyborna vec na ocistu tela a na plno inych veci, ale treba o nej dost vela vediet, neni to len o tom, nic nejest a pit vodu.

akurat pre zeny na chudnutie sa podla mna moc nehodi.

Annika1987

Trpim nedobrovolnou hladovkou, ked mam velky stres. Vtedy dokazem jest skoro nic a schudnut za tyzden 4 kg. Ak by som zdravo jedla a sportovala po skonceni takehoto obdobia (trvalo uz aj 3 mesiace), tak by som asi az tak nepribrala. Lebo po nabehnuti na normalnu stravu som nejak viditelne nepriberala, ale ked clovek je taky vyhladovany, ze si to obdobie kompenzuje zvysenym prisunom jedla. A ako u mna odchadza stres a ja sa konecne uvolnujem, tak ten hlad zacinam citit.

siska6

Ahoj :) Ja mam s hladovkou bohate skusenosti a hoci to niekto odcudzuje, mna to vzdy nejakym sposobom lakalo a bavilo. Moje maximum bolo vydzrat bez jedla 5 dni. Dole islo 4,5 kg, ale myslim, ze viac by som uz nevydrzala. Pila som len cistu vodu, nic viac. Po tych 5 - tich dnoch som mala zaludok tak scvrknuty, ze nasledujuce tri dni, som bola viac menej na jogurtoch. Sto ludi, sto chuti. Niekto odcudzuje, niekoho to bavi. :)

KARLA007

uznavam, ze taketo sposoby chudnutia su priam nepripustne pre zdravie, ale z vlastnej skusenosti musim povedat, ze som vazila 72 kg pri veku 12 rokov a ked som videla reakcie ludi na mna.. tak by ste preto spravili to iste. jedavala som jednu polovicku uhorky denne, niekedy len oblubene keksiky, ktore som si nevedela odpustit alebo kopku ryze. vysledky za mesiac? 20 kg dole, bez toho aby som odpadavala alebo aby mi vypadavali vlasy ci lamali nechty. mala som kazdodenny prijem vitaminov a mineralov v tabletkovej forme. v momente ked som dosiahla svoju vytuzenu vahu som zacala pridavat pomaly zdravu stravu... vela zeleniny, ovocia. dodnes mi ta vaha drzi(mam 22 rokov), hoci niekedy kolisa. dalsi sposob pri ktorom som fakt schudla (a zase cakam reakcie ako som si dokaslala zdravie a neviem co) bol jeden salat denne (ovocny, zeleninovy) v strede dna a popritom som navstevovala fitness centrum kazdy den po hodine a pol. vtedy som sla pod 50 kg. kazdy musi vediet svoju optimalnu vahu pri ktorej svoje telo dokaze udrzat. moje telo je naucene na vahu 53 kg. schudnem ale ked si naberiem vacsiu porciu, hned sa to vyrovna na 53. Ak uz drzat hladovku, tak dat do seba aspon jedno zdrave jedlo denne a popritom cvicit. ak sa cvicenie vynecha, ubudne len svalova hmota a tuk ostane. ale ak sa svaly budu posilovat, neubudne z nich a pojde to hlavne z vody najprv ale potom pojdu aj tuky. a dalsia varianta hladovky je, ze budes prijimat len tekutu stravu, cize ovocne stavy, zeleninove stavy.. tuto hladovku drzia ludia aj na spoznanie svojich slabin. moj nazor.. nezdrave ale da sa to, len treba velmi opatrne s vitaminmi a mineralmi inak organizmus zlyha.

jajka001_

tak za prve - nevydrzis. ak si taky radikalny typek, radikalne zmen stravovanie a zivotny styl.
hladovka je dobra pod dozorom lekara na precistenie organizmu a len kratky cas.

tak

... pokazia sa Ti zuby, padat vlasy, nervy na dranc, drasticky naruseny zasah po zenskej stranke, problemy s metabolizmom, zlcnik, ... xxx dalsich, ... nabeh na anorex, ...