ahojte.čo si myslíte koľko sa dá schudnúť hladovkou??ja viem,že potom príde jojo efekt a aj to že to je nezdravé.tak také rady mi nemusíte dávať aby som ju nedržala:)nechcem úplnú hladovku ale sem-tam si niečo aj dám.kebyže ju držím tak ale 2 mesiace kolko by som podla vás schudla??držal niekto hladovku?kolko ste schudli?
Hladovka čo si myslíte?
fuj tie parazity, to je ako dalsia nova moda...odcervite sa ludia, predam vam uzasny pripravok, kazdy mate v sebe cervov...fuj...
parazitik : na ramene mám dlhé roky akýsi útvar ??? je to parazitická cysta resp. aký je rozdiel od tukoveho nadoru.
parazitik : takže 40 dňový pôst má význam pre zdravie, nielen duchovne ale aj fyzicky
hlad
ja sa stravujem pestro nikdy som hladovku nedrzal a citim sa skvelo, plny energie...
hlad, mozne vysvetlenie: lebo velka vacsina ludi je plna parazitov a ani o tom nevedia. tie im vyvolavaju mnozstvo zlych pocitov, ako telesnych tak aj psychickych, unavu, vycerpanost... v pripade dlhsej hladovky, tieto parazity tiez hladuju a niektore opustaju telo (dokazy maju napr. jogini, ktori sa takymto postom pravidelne venuju a po mnohych dnoch hladovky niektorym vyjdu stolicou zive cervy) a ked telo aj neopustaju, aby neumreli od hladu, tak opustaju traviaci trakt a zacystuju sa v tele, kde nieco ako hybernuju. cize clovek potom nepocituje ich pritomnost, tym ze "spia" v cystach, neprodukuju nebezpecne toxiny vramci ich metabolizmu, nezamoruju telo a neodcerpavaju mu ziviny. preto sa clovek citi sviezo a ma plno energie. ak si ovsem aj dostatocne clovek neposilnuje nadalej imunitu (v pripade vhodnej imunity tieto parazity mozu az dokonca zivota ostat nadalej v cystach), tak po case zase z cyst vylezu a idu parazitovat nadalej, hlavne ak zacitia pre nich vhodnu potravu. z toho vyplyva, ze pravidelne hladokvy parkrat do roka mozu zdraviu a celkovej dlzke zivota velmi pomoct. alebo sa zbavit parazitov vratane cyst rychlejsie a poriadne, pomocou prostriedkov chemickych ci prirodnych a potom si udrziavat vhodne prostredie tela aby sa nove nakazy nemohli uchytit...
Neviem si vysvetliť zistenie vedcov, že ľudia ktorý boli z nejakých životných udalostí vystavený dlhšiu dobu hladovaniu, sa dožívajú dlhšieho veku, než tý ktorý nikdy hladovaniu vystavený neboli
Keď som absoloval tvrdšiuú dietu, začal som cítiť čoraz menej hlad ale paradoxne som sa cítil sviežejšie, plnší energie a motivácie ku činostiam
A včul mudrujte
sorry, hladovka je totálna sprostosť!!! telo hladovkou trpí, stráca významné živiny, ktoré nevyhnutne potrebuje pre svoje správne fungovanie...
...že je to blbosť!
Ja mam 175 cm a okolo 65 kg. Nejak extra stihla nie som. Rada by som schudla 5 kg ale nedari sa mi a hladovat nechcem, tak sa snazim aspon nepribrat. Ked sa mi vaha dostane nad 65 tak sa snazim obmedzovat. Ked mam 67 to uz je pre mna kriticke, vtedy si nasadim dvojdnovu hladovku, bud nejem nic alebo len nejake ovsene vlocky. Za tie dva dni mi vaha klesne zas na tych 65 a potom to zas udrzujem.