Hladovka čo si myslíte?

Príspevok v téme: Hladovka čo si myslíte?
slniecko_V

ahojte.čo si myslíte koľko sa dá schudnúť hladovkou??ja viem,že potom príde jojo efekt a aj to že to je nezdravé.tak také rady mi nemusíte dávať aby som ju nedržala:)nechcem úplnú hladovku ale sem-tam si niečo aj dám.kebyže ju držím tak ale 2 mesiace kolko by som podla vás schudla??držal niekto hladovku?kolko ste schudli?

Expert

Hladovka je najrýchlejší a najefektívnejší spôsob chudnutia . Ak sa po nej nezačneš prejedať (možeš zjesť všetko len nie vela taký ten normálny limit)tak nepriberieš . Samozrejme tie 2-3 kilá po nej pojdu hore ale to bude skor len voda a potrava ktorá vtebe bude neustále prebiehať . Ja som schudla za 1 a pol mesiaca 23 kg . Váhu si udržujem . Ale odišišla mi menštruácia ale na to su tabletky to sa ti dá po čase do kopy ale zasa vypadala mi polka vlasov z hlavy čo je tiež dosť nepríjemné ale už ako sa normálne stravujem pekne rastú . Necvičila som popri nej ani trošku ale je lepšie pri nej cvičiť aby ti neodišlo svalstvo . Ja som pre hladovku ,ostatné hlúpe diety su blbosť nič z toho sa nedá vydržať lebo ked niečo zješ telo automaticky dostane signál a chce prijať viac a viac .Ked nejzeš nič ostane v klude a bude pekne pracovať . Piť vodu a ked tak vytlačiť si do nej citronovu šťavu . A ešte čaje na chudnutie . Prvých 5 dní bude trochu taká obanbavená ale to prejde zvykneš si na to . Hladovka ťa zmení od základu .Šatník,povahu,uvažovnie či už o jedle alebo o hocičom inom . Hlavne čítaj vela o jedle aby si sa dozvedele čo ukrýva . Po čase sa ti uplne znechutia veci ktoré si predtým milovala a budeš jesť len zdravé veci ktorými si budeš uplne istá . vravím NECH ŽIJE HLADOVKA !!!

RNG

Hladovka sice cisti telo, lebo enzymi co sa nam v tele vytvaraju sa nespotrebuju na potravu, ale absorbuju a cistia telo. Ale dnes, ked je mozno dostat ovela silnejsie enzymy, takze clovek moze brat na cistenie tela ovela viac, nez by bolo telo schopne vobec vyprodukovat a teda aj take, ktore ma telo v nedostatku(potravinove alergie), nevidim dovod v oslabovani tela zastavenim prijmu potrebnych zivin.

Na chudntie treba zmenit zlozenie stravy,jej mnozstvo , zivotospravu a najma cvicit. Niektore doplnky pri tom ciastocne pomahaju, pri zvysovani metabolizmu ci zabranovani ukladania prebytkov do tuku.

ps2

A k hladovke. Hlavovka je nepríjemná, inak p.d platná.
Možno žrať tie vajcia s jablkami by sa ešte nejako dalo prežiť:))) Ale asi by som sa povracal.

ps2

Nám tu všetkým drbe z toho chudnutia. Jojo, nejojo efekty srať na to. Si aký si, to je zbytočné riešiť. Niekto je chudý a suchár atď. Majte prosím vás to chudnutie všetci v zadnej časti tela. Sem tam zacvičiť kvôli tlaku, inak fakt s.ať na to.
Iný kraj, iný mrav. Napr. Brazília - veľké rite, sumozápasník - topmodelka. Čo na nich vidia?

ps2

:D Hladovka je "super". Potom zistíš, že vážiš minimálne ešte o kilečko viac:DDD
Aj lieky sú super, tiež kilo viac:)))
Ale aspoň oprobuješ...

Sagynka

slniecko_V aj ja cestujem na dovolenku o dva týždne aj nieč, potrebujem chudnúť, a navyše aj priateľ sa sťažuje že som pribrala ...... viem o čom hovoríš, a navyše, od dneska som aj ja na hladovke, nulovej :)