Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stepper

evul

sulka, to je dost sialena dieta. Ved v tuku mas ovela viac energie ako v sacharidoch... Jasne, jednoduche cukry si telo uklada velmi lahko, ale zlozene (cize z ovsenych vlociek, celozrnneho chleba, ryze natural) telo nutne potrebuje, tak isto ako bielkoviny a tuky. Pri diete je dobre obmedzit zivocisne tuky a uplne vylucit prepalene, jest hlavne rastlinne panenske. A vylucit vsetko sladke, ale sacharidy telo potrebuje. Tvoja teoria je sice zaujimava ;), ale odporucam ti nastudovat si to z nejakej knihy o zdravej vyzive, aby si si neublizila :(

trinity

Ahoj Sulka, ako ti to ide? kolko si schudla? Chcela som sa spytat, ci nie si z tej diety zoslabnuta a da sa ti ucit, chcem ju tiež skusit, len sa bojim, aby ma to neznicilo a porobila som skusky:)Ozaj, namiesto mäsa sa moze sojove mäso? alebo tofu?

sulka

jem kedy som hladna,ale len vybrane potraviny. Moj den je asi takto: rano vsatnem a urobim si 4 vajicka na hocijaky sposob aj so syrom. To je okolo 6tej rano. Potom idem do skoly,vratim sa okolo 3tej a to ma uz doma caka fajne masko,ktoreho sa najem do syta tiez spolu so syrom. Potom idem ku konom a pridem okolo 7-8mej vecer a to uz nejem,alebo si dat biely cisty jogurt a idem na stepper na 30min. Napr.teraz som docvicila,este som mokra. A pri tej diete vraj nema ucinok cvicit,lebo svaly ti nenarasty. ZA to to robim aerobne. Cm idu fakt dolu,vidno na nohaviciach a spevnili sa mi stehna a schudli lytka. Dnes som si uz nakupila na vikend 3byty,mili,perniky,chipsy,nuttelu,kavenky,bueno,
kinder country,neskvik v tycinke :) a tak. ja si myslim,ze je to ucinne.

trinity

musis tie porcie vazit alebo jes kolko xes? ako a kedy cvicis, ci to netreba pri tejto diete? daj vediet ako ti to ide, kolko si schudla atd, mozno to skusim...:) diiiik

sulka

no je to vlastne o tom,ze cely tyzden jem iba masko a syry a vajicka. Vsetko co ma dost tuku,ale mimimum,alebo ziadne sacharidy. Tym ze telo nebude dostavat do seba cukry,nema zdroj energie,zacne si brat z tukov. Je to na zbavenie sa tuku. Svaly ti v tejto diete nenarastu. Je to zlozene z dvoch etap na styri fazy. Je to efektivne len mesiac,potom to uz nema spravny ucinok. A cez vikend jem co sa mi zachce. Same cokoladky,keksiky,hamburgery.... ja tam ale nepijem tie napoje na doplnenie toho cukru,radsjem si dam kolac :) prve dni som bola taka malatna,ale da sa to v pohode zvladnut. Pre niekoho je nepochopitelne,ze clovek lezi pred telkou a cpe do seba klobasku a chudne :) ale je to tak. a ked mam chut na sladke,dam si redbullsugarfree :) ak som nieco zabudla,alebo vas zaujima pytajte sa. Ja sa pokusim najst ten clanok o tom :)

trinity

cau gigi, ako vyzera ta tvoja CKD? viem, ze to drzia sportovci, ale vzdy som nasla viac menej tuto dietu usmernenu pre chlapov - t. j. aj cvicenie a stravovanie pre riadneho chlapa:/ Rozmyslala som nad nou kedysi, ako ti to ide?

sulka

ja cvicim na steppery 7my den a pri tom drzim CKD dietu. Nebojim sa cvicit aj 30minut denne,pretoze pocas diety aj tak svaly nenarastu. Do vahy slo malo dole-1,5kg,ale zato cm idu dost. A jem tak,ze nikdy niesom hladna :)