stepper

Endiska

cawko
viem, ze uz tu tato otazka asi bola, ale akosi som si nevsimla odpoved... tak este raz,
ked chcem schudnut hlavne z noh - stehien - aky stepper je pre mna lepsi?? ... prosim napiste dakto ..dakujem :)

vcielkamaja13

Ahojte, potrebujem pomôcť.Pred rokom som pribrala z horm.liekov 10 kg.Pravidelne cvičim(bicykel,steper atd),jem 5 x denne v malých množstvách, žiadne sladké ani mastné.Užívam vlákninu,no napriek tomu nemôžem schudnúť. čo mám robiť. Poraďte mi niekto. Ďakujem

bebe1

jasne, ze upravila ... a vselico obmedzila ... :-). Niekedy,ked som si spravila vycitky nejakou dobrotkou sup sa na stepper :-)). Ja ti odporucam co najnizsiu zataz a velku rychlost plus vela minut .. teda aspon 20 min . Vela stastia :-)

rawenna

bebe1
jedla si pocas tych dvoch tyzdnoch normalne upravila si si nejak stravu a pocula som ze zo steppra sa lytka zvacsuju ale v tvojom pripade to asi nie je tak

lenin19

A niekto iny,by mi vedel poradit?Chcela by som si kupit stepper,ale neviem sa rozhodnut ci rovny,alebo twist,cize na boky.

cviciaca

ja vecsinou bikujem na stacionari ale aj na toto sa chcem dat iked az tak moc ma to nebavi skorej ja aerobic niekolko krat do tyzdna bolo aj niekolko krat do dna ale to mi vtedy moc rachalo v bedni tak som sa jemne ukludnila :))

bebe1

dakujem :-)-mam velku motivaciu :-). To vies vsade pobehuju same chude... udavaju trendy .. etc ... . Ja somsama sebou:-) a kaslem na to... robim to hlavne pre seba . A velmi by ma potesilo keby sa vmestim do starych rifiel atd ... . Inak je to riadny stereotyp ... :-oo .. takze vacsinou telka alebo sluchatka do usi a spievam si :-). Velmi ma vzdy potesi, ked vidim spalene cal a ten cas :-).A ty si na tom ako?:-)

cviciaca

to je super, blahozelam:) uz len sa naucit mat taku vydrz :)) ze 20-40 minut kokso:)) to ako vydrzis? robis to pri telke? :)