ahoj,mam neforemnu postavu v tavare hrušy.viem ,že najlepšie by bolo chodit do posilnovne,ale mam dve male deti a nemam ich kde nechat,preto rozmyšlam kupit stepper.čo myslite pomože mi to na nohy a zadok?
stepper
myslim, ze hej .... teda mozno to este:-) nieje neviem ako vidiet ale ja si URCITE MYSLIM, ze hej ... a to sa neuspokojujuem sama :-D.
a nohy ti tiez zostiheli?
Ahojte kočky ! CHCem sa s vami podelit o skusenosti . Na steppery cvicim uz 2 tyzdne takmer kazdy den od 20 do 40 min. ako kedy :-). Vysledky na sebe uz citim. Vyformovali sa mi nohy .. zostihlili lytka a taktie zadocek je formovanejsi .... .Aj priatel je hotovy z mojho zadocka:-)). Mojim cielom niesu kila ale skor ,,zmestenie" sa do nohavic, ktore som nosila pred rokom:(. Este niesom spokojna ...ale verim, ze mozem ist za svojim cielom. DRZIM VAM PALCEKY :-).
kocky uz mam stepper! Potrebovala by som od Vas poradit - ak mozete :-). Vpredu mam koliecko a ked s nim tocim ,,choditka" idu bud hore alebo nizsie ... to je ta zataz:). Mam to na najlahsej zatazi !a pripada mi az komicke, ze len akoby preslapujem na mieste ... kroky mi rata :-) len sa bojim, ze nieco robim zle. Teraz uz ozaj schudnem z toho blbeho zadocka :-)))) : Dakujem Vam velmi pekne :-)) !
kocky uz mam stepper! Potrebovala by som od Vas poradit - ak mozete :-). Vpredu mam koliecko a ked s nim tocim ,,choditka" idu bud hore alebo nizsie ... to je ta zataz:). Mam to na najlahsej zatazi !a pripada mi az komicke, ze len akoby preslapujem na mieste ... kroky mi rata :-) len sa bojim, ze nieco robim zle. Teraz uz ozaj schudnem z toho blbeho zadocka :-)))) : Dakujem Vam velmi pekne :-)) !
Kocky, niekedy buduci tyzden dostanem stepper ... :-)) Budem vas informovat o pripadnych pozityvnych vysledkoch :-)).
my mame doma tan taky stroj, podobny bezkam... myslite, ze sa z toho chudne alebo naberaju svaly? =)
ked cvicim na stepperi nezvecuju sa mi tym lytka? a aku zataz by som mala mat aby som z lytok scgudla?