stepper

bebe1

myslim, ze hej .... teda mozno to este:-) nieje neviem ako vidiet ale ja si URCITE MYSLIM, ze hej ... a to sa neuspokojujuem sama :-D.

bebe1

Ahojte kočky ! CHCem sa s vami podelit o skusenosti . Na steppery cvicim uz 2 tyzdne takmer kazdy den od 20 do 40 min. ako kedy :-). Vysledky na sebe uz citim. Vyformovali sa mi nohy .. zostihlili lytka a taktie zadocek je formovanejsi .... .Aj priatel je hotovy z mojho zadocka:-)). Mojim cielom niesu kila ale skor ,,zmestenie" sa do nohavic, ktore som nosila pred rokom:(. Este niesom spokojna ...ale verim, ze mozem ist za svojim cielom. DRZIM VAM PALCEKY :-).

lenin19

Chcela by som sa opytat,ci je to pravda,ze cvicenim na Twist steppery sa este viac zväcsuju boky,cize by to nemali cvicit zeny,ktore ich uz siroke maju.

bebe1

kocky uz mam stepper! Potrebovala by som od Vas poradit - ak mozete :-). Vpredu mam koliecko a ked s nim tocim ,,choditka" idu bud hore alebo nizsie ... to je ta zataz:). Mam to na najlahsej zatazi !a pripada mi az komicke, ze len akoby preslapujem na mieste ... kroky mi rata :-) len sa bojim, ze nieco robim zle. Teraz uz ozaj schudnem z toho blbeho zadocka :-)))) : Dakujem Vam velmi pekne :-)) !

bebe1

kocky uz mam stepper! Potrebovala by som od Vas poradit - ak mozete :-). Vpredu mam koliecko a ked s nim tocim ,,choditka" idu bud hore alebo nizsie ... to je ta zataz:). Mam to na najlahsej zatazi !a pripada mi az komicke, ze len akoby preslapujem na mieste ... kroky mi rata :-) len sa bojim, ze nieco robim zle. Teraz uz ozaj schudnem z toho blbeho zadocka :-)))) : Dakujem Vam velmi pekne :-)) !

bebe1

Kocky, niekedy buduci tyzden dostanem stepper ... :-)) Budem vas informovat o pripadnych pozityvnych vysledkoch :-)).