ahoj,mam neforemnu postavu v tavare hrušy.viem ,že najlepšie by bolo chodit do posilnovne,ale mam dve male deti a nemam ich kde nechat,preto rozmyšlam kupit stepper.čo myslite pomože mi to na nohy a zadok?
stepper
Koľko minút mám cvičiť na steppery?
Envy to vážne?
Ja potrebujem dať dolu stehná. Koniec koncov všetko ale tie stehná ma najviac štvú.
tá komolenina má byť.....držadlami.....
Ja mám doma asi rok eliptical. To je steper aj s drždalami na ruky. Tak vlastne cvičíš celé telo. Aaaaale, som lenivá a necvičím na ňom. No a po prečítaní vašich príspevkov začínam. Díki.
POZOR na steper..ak mate nevyhovujuci typ postavy a chcete zmensit zadok tak sa vam stane opacny efekt, pretoze pri cviceni sa vas sice zadok spevní a vyformuje ale aj narastie do objemu kedze sa vam zväcsi svalova hmota....
dajkaj skus sa informovat vo fitkach v tvojom okoli, co ja viem tak v nich maju detsky kutik kde sa o ne postaraju kym mamicky palia tukove vankusiky
čaute všetci!!! ja makam na stepperi uz druhy tyzden , pravidelne kazdy vecer 15 min. som velmi spokojna, pretoze sa mi podarilo sformovat zadok a stehna.. zmena je fakt viditelna.. vsimli si to kolegyne v praci, takze to nie je len moj dojem. okrem toho som vylucila zo stravy sladkosti a po 17 nejem.. zo zaciatku to boli doslova muky, no zvykla som si.. da sa to vydrzat, hlavne ked vidite vysledky. ja som za mesiac schudla 4 kg. mozno pre niekoho to je nic moc, no ja som so sebou velmi spokojna