ahoj,mam neforemnu postavu v tavare hrušy.viem ,že najlepšie by bolo chodit do posilnovne,ale mam dve male deti a nemam ich kde nechat,preto rozmyšlam kupit stepper.čo myslite pomože mi to na nohy a zadok?
stepper
Kocky, ja mam ,,objemnejsi" zadocek .. stehna a brusko ... Bojim sa, ze tym stepperom mi zadocek zvacsi objem ... . Co myslite, je pre mna vhodny?? Dakujem :-)
viletti - mas uz ten abslider?
aalyiah: no vies co ja uz som si planovala na tom slideri ze budem robit 100denneee..:))) no ved uvidim.. nakonec som sa dozvedela od kamosky co tiez ma stepper ze si mam kupit aj ten s tymi snurami na ruky aby som si aj cele telo precvicila lebo ze inak sa mi len nohy a zadok posilnuju.. takze si ten kupim.. inak ten slider by mi mal uz buduci tyzden dojst tak sa tesim:)) potom ti poviem ze co a ako s tehlickami na bruchu :D
viletti - o stepperoch nemam sajnu ale ked si ides kupovat tak si kup taky co ide aj do stan aby sa ti precvicoval aj zadok, neviem ci chapes co myslim...:).. jaj a ked budes mat ten slider, tak ti staci zo zaciatku robit tak 10 opakovani a uvidis aku budes mat svalovku :))
mne viac ako stepper vyhovuje orbitreck a na brusko odporucam AB slider (stoji okolo 500 sk) a mozem povedat ze za 10 dni som videla prve naznaky svalov na brusku, ziadne kvadriky alebo tak ale zmena tam bola takze odporucam!!
poradi mi zu niekto nejaky typ stepperu na spevnenie a zuzenie bokov a zadku ?
GIGI,prosim ta aky typ stepperu mas ty?chcem si uz konecne kupit ale,mam stolkej ponuky dobry hokej!