ahoj,mam neforemnu postavu v tavare hrušy.viem ,že najlepšie by bolo chodit do posilnovne,ale mam dve male deti a nemam ich kde nechat,preto rozmyšlam kupit stepper.čo myslite pomože mi to na nohy a zadok?
stepper
spravim si so stepperom aj brusko trochu?? ako ja nie som tlsta len cem trosku tie bociky co su (nie boky)zhodit a brusko spevnit..a este- stepper je dobry aj na vnutornu cast stehien vsak??
AHOJTE.tiez cvicim na stepery a odporucam kazdemu
ved mas odpoved rovno pod svojou otazkou!!!
PROSIIIIIM ODPOVEDZTE AK VIETE....DIKY
AHOJTE JA SA CHCEM ESTE OPYTAT ZE AKE CASTI TELA SA DAJU VYFORMOVAT ALEBO ,,ODTUCNIT´´ SO STEPEROM....DIKY
ahojte! ja cvicim na stepperi kazdy den- cize 7-krat do tyzdna - denne 20 minut.. a pekne sa mi formuje zadok a stehna.. ma to cosi do seba a ta namaha ma svoju cenu
didiiiannna: a ako často si cvičila? stačí 4x do týždňa po 20 min?
Myslim si, ze 13 kg, co mam dole za dva a pol mesiaca co poctivo cvicim, naposledy jem cca o 14,00 potom max. 2 jablka aj to nie vzdy. Apropo, zadok aj stehna som si vyformovala pekne, takze by som netvrdila, ze tych 20 min. nema cenu. Ma, a poriadne to vidiet...
Vedci vraj dokazali, ze aerobne cvicenie pod 20 min. nema cenu,, takze ak ti mam poradit, najprv vezmi deti na prechadzku, aspon na dvadsat minutovu a potom si zacvic na steperi aspon 20 min.
Mala si vzdy takuto postavu? Pokial ano, tak ziadnym cvicenim to neupravis, pretoze aj ked zacnes pravidelne cvicit, budes chudnut z celeho tela. Inac vela stastia.
Ahojte, ja som cvicievala 15 min. kazdy vecer, no presla som uz na 20 min. Aj ja mam uz za treti mesiac cvicenia treti stepper. Kazdych 6 tyzdnov ho chodim reklamovat a vzdy mi daju novy.