Dobrý deň , chcela bi som vedieť či alergia na nikel má niečo spoločné s dýchaním trvá to už dosť dlho a neviem sa riadne nadýchnuť niečo mi sťažuje dýchanie.Ďakujem za odpoveď.
Alergia na nikel
:0)))) viac pil-ale vody
DENZ takze by sa ti ukazalo nieco aj na traveni,keby skodil nikel aj v potravinach/ked to mas uz tak dlho/...lebo fakt ja mam velke obavi,aby som si travenie neposkodila este aj niklom...dnes som mala tu sosovicu/po dlhej dobe :0)))/
a na tu plet,nebol si u koznej,aby ti nejaky krem poradila na tu suchu pokozku-plet/ci ti to nevadi?/tiez som mala jeden cas taku suchu plet,ale po case sa mi to upravilo/mozno,len keby si viac pil,alebo uzival aj natihistaminika,to tiez je dost dolezite...
neviem,musis prist na to sam,preco ju mas suchsiu,alebo zajst za odbornicku,alebo aj chlorovana voda vysusuje tvar a vy chlapi,moc neradi kremujete tvar,ze mam pravdu?ak nechces na den kremovat,tak aspon na noc si ju natri...
na ruky skus tu indulonu cervenu antibakterialnu ako som pisala,uvidis budes spokojny/aspon si myslim,lebo je fakt dobra-sice nemusi pomoct kazdemu/
Nerezové hrnce obsahujú nikel. Je to na zamyslenie.
akinom
Tak si prelep paskou ten niklovy gombik tam kde sa ti dotyka koze. U mna to funguje.
ja mam alergiu an nikel amma probelm si kupit rifle kedze vsade davaju tie niklove cvoky
mariaa- tiez sa tu v klude stavim neskor.
No mne to zistili este zhruba ako sedemnast rocnemu aj ked recidivum som mal asi od 12 rokov.
Co sa tyka ineho......mierne presusena koza na rukach a trochu aj tvari. Ja mozem zas to mlieko aj dva litre denne,alebo ziadne a je to to iste.
Tak zatial:)
DENZ- ozvem sa neskorsie,lebo teraz mam ine starosti...
a k tomu ekzemu,nikdy som nemala ziadne problemi kozne atd.az odkedy som zacala jest vela mlieka a ml.vyrobkov a to mi znicilo travenie-oslabilo imunitu atd.sak vies,co mi to sposobilo...vsetko
a ty mas len tuto alergiu?ci aj ine zdr.problemi?
No som vazne netrpezlivy nad tym vysledkom ohladne atopickeho........fakt ti drzim palce......
ok.....zajtra pokecame este:)
Dobru noc ti prajem.:)
oprava-prstoch