Alergia na nikel

[zruseny12]

dakujem,ja mu to poviem,ale to mam povedat komu lekr.co ma lieci na st.zlazu/alebo obvodnej?lebo to ze mam plesen v krvi,som videla ked som bola na mikroskop.kvapke krvi aj na vlastne oci a to je alternat.
inak na to som brala STABILIZOVANY KYSLIK...ale teraz neviem,ako som na tom,ale lekar mi povedal,ze mam brat aj BION3-lebo predtym som bola na mikrosk.kvapku krvi a brala som tu BION3 a mala som krasnu cistu krv a neviem ani s akeho dovodu som tu BION3-vynechala a ked som bola na mikr.kv.krvi tak som mala uz tu plesen...
tak mi kazal brat zasa,odvtedy som tam nebola...
mam este jedne problem,kliest ma nakazil minuleho roku v lete,len nepotvrdila sa mi borellioza a uz mi brali krv 2x koli borelioze...
ale mala som cerveny kruh po tyzdni na mieste skade sa vybral kliest...
takze tazko sa hladaju priciny mojich problemov...
jedna pricina KAZEIN sa vyriesila a teraz je problem ten kliest...ale tak su dni,ze mi nic nie je,a su dni ze ma tak vsetko boli,svaly,kosti atd.
prave kamoska mi vcera povedala,ZE NEVYZERAM ZLE-ZE VYZERAM,VELMI DOBRE,ALE VIDNO MI NA TVARI,ZE MI NIECO CHYBA...ALE CO?TOTO POTREBUJEM ZISTIT...:0(((((

lDenzl

Este ma napadlo......prezri si temto clanok a mozno v nom najdes suvis s tvojimi problemami a ,,mozne riesenie"
primar.sme.sk
Porozpravaj sa so svojim lekarom co a ako.

[zruseny12]

...budem skusat
aj ja mam rada vsetko,ale nemozem...napr.take jogurty mi chybaju,tvaroh syr...
pozerala som tu stranku co si tu dal...no neviem ci by som to mohla,lebo ja som aspon mala aj plesen v krvi-takze kvasnice neviem,to este viac podporuju plesen,ale inak mala by som jod-koli st.zlaze

lDenzl

Skusaj postupne.....vazne. Uvidis,ze nebude problem dat opat vsetko do starych kolaji:)
Je to podvedomie a strach,ktory nas nuti k niecomu co niekedy ani nemusi mat realny zaklad.
No....ja mam problem v tom,ze v prvom rade moje chutove kanaliky a az potom hladim na strach:))
A v celku mi to vychadza.:)
A ja sa dokazem segedaku,fazule,vlastne strukovin pekne prezrat :P

[zruseny12]

...ano,utekam lebo nebudem hladat stale dalsie veci/ale je fakt pravda,ze je vela veci co nemozem,koli tomu ze mam oslabene creva od kazeinu/
tiez mam rada spagety,a bez cesnaku si ich neviem ani predstavit...
a aj fazulovu polievku mam rada...len zasa sa vratim k niklu,vsetky strukoviny obsahuju nikel,tak som ani fazulu nejedla...
ale zacnem a len dufam,ze fakt neposkodi...
...aj ty dostanes hned chut ked sa rozprava o jedle :0))) ja som taka ista,ale snazim sa ovladat...

lDenzl

No vidis:) Podvedome utekas stale k niklu a je vela inych moznych dovodov::)
Tak pekne zabudni na nikel a davaj do pozotnosti skodlivejsie latky pre organizmus:) Redsej nechutne ako chutovo prijemne vitaminy a doplnky:)

Robl som spagety s masovou omackou,cesnakom ,oreganom a kecupom atd. :)
Si mi vcera narobila chute no mame este fazulovu polievku a to by uz bolo moc na jednu noc:D

[zruseny12]

...tak mas pravdu,ze v tych doplnkoch su aj ine zlozky...ja vyskusam zasa brat tie doplnky,ked budem mat po odbere,ci sa mi zasa spusti ta vodicka...ja ked viem,ze som na neho alerg.tak zasa uz si myslim,ze len on my skodi...
co si mal dobre na obed?ak sa mozem spytat...

lDenzl

mariaa- tal tomu verim,zeby sa to prejavilo na mne uz davno:))) Ja totiz ani vo vitaminoch a ani v potavinach nehladim na nikel a ziaden problem.......
Mne reaguje len priamo na pokozku a v tej casti a okoliu,kde ho mam.
No s tou vodou.....to mas pravdu.Pijem velmi malo vody.......som rad ked do seba vlejem 1,5 litra denne.no ale v lete aj viac.
Ako suchsia pokozka mi az tak nevadi v podstate......mam nechtikovu mast,teda krem na tvar a zatial som spokojny:)

No v tych doplnkoch to vobec nemusel sposobovat nikel......
Mohlo sa jednat o uplne inu zlozku ....ja neviem,farbiv,prichute ,konzervacnych latok ..........
Ja nehladam za vsetkym nikel a ziadna reakcia.....tak neviem.

[zruseny12]

a este vies na co som si spomenula?minule som si kupila doplnky podla krvnej skupiny...brala som ich a okamzite sa mi pustila taka vodicka z nosa,mala som s toho taky odrety nos,no nic moc-tak som si pozrela na zlozenie a tie doplnky obsahovali NIKEL-tak som okamzite tie doplnky vysadila a to tecenie z nosa sa zastavilo- prestalo,preto si myslim,ze NIKEL skodi aj vnutorne...

[zruseny12]

Ostropestřec pomáhá i alergikům a při potížích s trávením
V některých případech dokáže ostropestřec snížit projevy alergií. Nefunguje v každém případě, jeho působení je potřeba individuálně vyzkoušet, ale jsou zaznamenány případy, kdy pomohl např. při senné rýmě nebo různých kopřivkách, vyrážkách apod.
Kúry z ostropestřce se doporučují i lidem s poruchou funkce trávení, především těm, kteří trpí nedostatečnou funkcí žlučníku.
Dalšími známými účinky jsou např. mírné zvyšování krevního tlaku, někdy pomáhá i při bolestech hlavy, dokonce i při cestovní nevolnosti, jako jakýsi "přírodní kinedryl