Dobrý deň , chcela bi som vedieť či alergia na nikel má niečo spoločné s dýchaním trvá to už dosť dlho a neviem sa riadne nadýchnuť niečo mi sťažuje dýchanie.Ďakujem za odpoveď.
Alergia na nikel
Urcite to nepodcenuj......moze to byt kludne ta chrbtica,ale moze to byt aj srdcovy problem a hmm....mensia mozgova prihoda? :/
Sorry.....nechcem spekulovat. Mala by si podstupit par vysetreni u lekara a nasledne ta odporuci na dalsie.
Ale ak mas teraz viac casu.....pokus sa zajst za lekarom.
...mala som aj take stavy,ze mi vypadavali veci z ruk,ako keby som stratila cit v rukach...a teraz mam malo sily v rukach stale...a ked viac pouzivam silu,tak sa mi roztrasu...a mala som aj take obdobie,ze som zakopovala ked som chodila,ako keby mi jedna noha ostala dole a nedvihla sa i ked som ju dvihala...predtym som take veci nemala,bola som sportovkyna...
mariaa- moze to byt od chrbtice ale aj vela inych faktorov. Stalo sa ti to uz??
Bolo to len chvilkove,alebo to pretrvavalo??
DENZ
podla teba,co ma na svedomi,ked ruky oslabnu a clovek nema v nich silu,ako predtym?
DAKUJEM TI VELMI PEKNE...ano dam vediet... ...na druhy tyden idem na odbery a potom sa uvidi co bude dalej...nestracam nadej,to ani omylom,neboj nepovolim,jedine ze by som stratila rozum,ale zatial to nehrozi :0)))) jedine,ze by som niekde spadla na hlavu:0)))) a udrela sa do nej tak silno,ze by som ten rozum stratila...
ale tazko sa zv.na to,ze clovek je uz obmadzovani...
www.liekinfo.sk
info na stiahnutie.
Skus sa s nim urcite o tych injekciach porozpravat.Nic za to nedas ak sa informujes a ak to moze pomoct......budem len rad.
Hlavne nestracat nadej.....vzdy je nejaka moznost na zlepsenie. Drzim ti prsteky a ved.......sme tu obaja casto ,tak hadam das vediet,ze co a ako:)
...ano,snazim sa,lebo keby som to bola nechala len tak,dnes som mozno na posteli z rakovinou,alebo este horsie by som dopadla...ale to mi aj pomohla jedna z pokecu,za vela jej vdacim a potom aj ostatnym...uz som tu pisala...
dakujem este raz,pokusim sa o tomto lieku povedat lekarovi...co mi na to povie...ja som mu spominala aj o tej mikr.kvapke krvi,tak sme sa dohodli,ze mu donesiem vysledky,lebo ja mam aj nejake papiere k tomu,nie je proti tomu ako som videla,tak som rada,lebo nie kazdy lekar je za take veci...
vies,ja si myslim,ze ja mam napadnute makke tkanivo,lebo mne nniektore casti tela ked stlacim bolia tiez...keby som mala vsetko tu vypisat,co sa mi dialo pocas tych rokov odkedy sa to spustilo,tak by si si myslel,ze som mrzacka :0))),ale ja na pohlad,vobec chora nevyzeram...len ja ked sa zacnem porovnavat-ked som bola zdrava a teraz ked mam problem...tak nic moc...
da sa to prezit-nehovorim,ze nie,ale take bolesti a slabost ake ja mam ma obmadzuju vo vsetkom,aj v praci/chodila som do prace,ale bola som taka vystavena,stratila som silu atd./a stale som bola zv.ze si robim vsetko sama,nepotrebovala som na to nikoho,teraz ked nieco robim-musim s prestavkami,lebo nemozem v kuse robit hl.ked je to nejaka namahava praca-lebo ja robim aj take prace,mne je to jedno,ked to zvladam tak preco nie...
naposledy som robila obklad do kuchyne,to som este ako tak vladala,licila som byt atd.teraz sa do toho ani nepustam,lebo by som to robila neviem ako dlho a ani by som to uz asi nezvladla,jedine po kuskoch z malym stetcom a tak aspon pol roka :0))))))
no a preto sa tak vyhybam aj NIKLU,LEBO SA BOJIM ABY MI ESTE VIAC NEPOSKODIL-CHAPES?
Urcite skor lekarovi na stitnu....obvodak zrejme ani nemoze dat na taky specificky liek recept.
Tie injekcie by to mohli rapidne zlepsit podla mna. Mas toho vazne vela:/ Hmm....je mi to luto.
Vsetko chce svoj cas a verim,ze uz to bude len a len lepsie. Ved mas cely zivot pred sebou a snazis sa to riesit aj sama.To sa ceni.