Alergia na nikel

RNG

Ja mam problem s mydlom a chlorovanou vodou odmala. Dnes pouzivam najma vlastne zamiesane kremy na baze kokosoveho oleja, jojoba a rozne vitaminy.Daj si do google .sk slova rng prirodna kozmetika Neodvazim sa rozhodne na tvar pouzit mydlo, lebo sa osupem ako cibula.
Nesprchujem sa ale kupem a do vane dam 1/4 lyzicky kyseliny askorbovej(vitamin C) na absorbciu chloru.

kerka20

ahojte ja mam tiez alergiu na nikel,nemam problem s nosenim ryfli,ako tu spomina vela ludi ani s bizuteriou aspon si myslim,na tele nemam ziadne priznaky ale na tvari je to uplne hrozne po sprche mam vsade na tvari cervene flaky a vela malych vyrazok z alergie neviem sa toho zbavit.neviem ani aky krem mam pouzivat,kedze mam velmi suchu pokozku.dlho som uzivala nivea,alebo johnsons,teraz skusam bepanthen.ja uz neviem poradte niekto nejaky krem na tvar,ktory by mi mohol pomoct :(

sid

aj ja som alergicka na nikel a az tak ze nosim so sebou epipen trpim chronickou zihlavkou a tazkou astmou ked si dam nieco co ma v sebe vela niklu alebo vypijem plechvku potom ma slovo rychla lekarska pomoc a ak vam mozem poradit vyhnite sa vsetkemu co nikel obsahuje

[zruseny12]

DENZ :0)))) co nemas na to slov,co?
ano,zazila som to a dokonca 2x,ked som sa odstahovala presla som k inemu lek.a raz som dostala pozvanku od lekara,ze mam prist k nemu,tak som sla a on sa ma pytal,ci chodim este k nejakemu inemu lek.JA ZE NIE...a on na to,ze na moje meno berie iny lek.peniaze od poistovne atd.nechali sme to tak...a asi za dva roky zasa to iste,ALE VTEDY UZ LEKAR ZURIL...JA SOM MU VYSVETLILA,ZE NECHODIM K ZIADNEMU LEKAROVI DOKONCA SOM MU UKAZALA,ZE SOM SA OD LEKARA ODHLASILA...atd.tak sa mi kazal este raz odhlasit a poslat doporucene...urobila som to ,prisla mi odpoved ale taka zvlastna atd.ze bolo vidno,ze sa tam diali divne veci,ukazala som to lekarovi a ten tiez potvrdil,ze ide o divnu odpoved...a od tej doby uz potom bol klud...
...ale bolo zvlastne,ze stale som mala byt na vysetreni akurat v dobe ked som bola na dovolenke.../skade som sa odstahovala/nikdy nie inokedy...

[zruseny12]

:0)))) presne tak,presne nad tym som rozmyslala aj ja...
a myslim si,ze na moje meno moze davat vysetrenia atd.svojim znamim atd.uz som to zazila...

Well

No uvidim co bude.........

No zrejme su tie testy trochu pridrahe a maju asi aj urcity limit ktory nesmu prekrocit. A tu znama tam znamy........a uz je vycerpana norma.

[zruseny12]

...presne aj ja tak hovorim,a ked uz je neskoro,zasa kritizuju pacianta,ze neskoro prisiel...a tiez moja rec,ako keby davali zo svojho,tak sa niekedy chovaju...

Well

Tak asi uplne kompletne vysledky ti nerobili....
Neviem preco to tak podcenuju. Akoby to mali platit zo svojho vrecka.